Zo maak je een staart met kort haar

De boblijn is hotter dan ooit, dus knippen we massaal ons haar kort. En hoewel veel mensen zeggen dat je met kort haar geen staart kan maken, blijkt het onmogelijke gewoon mogelijk. Een beetje creativiteit en alles is mogelijk!

Extreem lage staart

Af en toe ben je gewoon helemaal klaar met los haar langs je gezicht, al vind je het nog zo fijn om je haar los te dragen. De extreem lage staart is dan helemaal jouw hairdo. Je hoeft alleen de onderste plukken van je haar vast te binden, en thats it!

Middenscheiding

Je haar in een middenscheiding is super makkelijk, maar ook super chique. Kam je haar in een middenscheiding en maak daarna een strakke staart. Last van babyhaartjes? Die kam je met een (schoon) mascaraborsteltje in het haar en zet je vast met wat haarlak.

Half staartje

In je korte haar is een halve updo heel goed mogelijk. Naast een knotje is een half staartje ook super leuk. Je hoeft daar dus echt geen lang haar voor te hebben.

Messy staart

Altijd last van iets te korte plukjes die nét niet in je staart passen? Dat is bij deze look geen probleem. Zolang je je uitgevallen lokken een beetje in model brengt – je wilt er natuurlijk niet uitzien alsof je net uit bed komt- is er niets aan de hand.

Sjaaltje in

Helemaal perfect voor de dagjes strand die er ongetwijfeld weer snel aankomen: de sjaal staart! Je knoopt een sjaaltje om je lokken en je hebt meteen een beachy look!

Clip

Je haar in een clip is super makkelijk én ook nog eens super stylish. Je haar zit meteen goed en het ziet er mooi uit zonder dat je er moeite voor hoeft te doen!