Zo maak je van iedere tas een IT-bag

We snappen dat het verleidelijk is om een IT-bag te kopen. Een statement maken wordt namelijk supermakkelijk met zo’n tas aan je arm, maar het is meestal beter om voor een neutrale tas te kiezen, zonder print. Je kan dan met een neutraal canvas beginnen en met een paar handige trucs maak je van iedere tas een IT-bag. Dit zijn de :

Voeg een beetje kleur toe
Knoop een klein of lintje aan je tas vast voor een beetje extra kleur. Let wel op dat je de kleur van de tas aanhoudt, niet iets dat vloekt of te erg opvalt. Zo zorg je dat de aandacht niet bij je outfit weggetrokken wordt.

Vervang het koord of de ketting van je tas
Als de ketting of de band van je tas verwijderbaar is, vervang deze dan door een lange sjaal of lint naar keuze. Haal deze door de clips heen en knoop hem goed vast.

Nieuw design
Ben je de look van je tas een beetje zat? Geef hem dan een nieuwe look. Dit kun je doen door een bandana of sjaal diagonaal rondom de tas te knopen. Heb je aan beide kanten van de tas een soort driehoek figuur en heb je de uiteinden vastgeknoopt in het midden? Dan zit je goed.

Polsband
Een andere manier om je tas een refresh te geven is door de ketting of band te vervangen met een polsband. Kies een lint of sjaaltje dat net lang genoeg is, zodat je je pols er doorheen kunt steken. Deze look is perfect voor een avondje uit of een chique diner.
Et voila! Op deze manieren wordt jouw tas ze-ker een IT-bag.

READ NEXT:


>

Photo credit: Adam Katz Sinding.