Zo laat je elke jeans er stoerder uitzien

Hier op de redactie heeft iedereen wel een favoriete jeans in de kast hangen. Een mooie jeans is zo makkelijk te combineren maar toch zo stylish. We kennen ze in alle soorten en maten. Maar misschien heb je ook wel een model waar je niet zo veel meer mee kunt. Weg doen is natuurlijk zonde, je kan hem ook gewoon opspicen met een raw hem. De broek wordt op deze manier stoerder én minder saai. En het allerleukste: je kunt een raw hem zelf aan je broek maken. And this is how we do it: 

Benodigdheden
– Pincet, schaar of mesje
– Jeans

Stap 1
Haal de zoom aan de onderkant van je broekspijpen los. Dit kan je doen met een schaar, pincet of schilmesje.

Stap 2
Als je de zoom helemaal uit de broek hebt gehaald, vouw je broekspijpen los. Strijk vervolgens de broekspijpen, terwijl ze uitgevouwen zijn. Er zit een dikke vouw in, strijk daarom op zijn heetst, totdat je de vouw er helemaal uit hebt gestreken. Als je wil, kan je het hierbij laten maar je kan de raw hem ook nog iets extremer maken.

Stap 3 (optioneel)
Kijk naar het denim van dichtbij. Zo zie je draadjes die verticaal en horizontaal uit de onderkant steken. Gebruik het pincet om de horizontale draadjes er uit te trekken. Blijf aan de draadjes trekken totdat het er volgens jou perfect uitziet.

De nieuwe versie van de flared jeans:
> Zo draag je de nieuwste jeans-trend

Deze wil je shoppen!
> High street jeans die zitten als een duur paar van 150 euro

Heb jij er meer of minder?
> Voor eens en voor altijd: zoveel jeans heb je nodig