Zo match je je rode top op verschillende manieren

Wij houden van de kleur rood. De kleur is opvallend, stoer én vrouwelijk. Ook jij hebt vast wel een rode blouse, t-shirt of sweater in je kast hangen. Ben je benieuwd op welke verschillende manieren je je rode top kunt combineren? Doe hier je inspiratie op! Op deze manieren vinden wij de kleur rood namelijk het allermooist:

Met denim

Rood en denim is een van onze favoriete combinaties. Wat dacht je van je spijkerrokje met een rode top? Of ga voor een destroyed jeans voor een stoere look en draag je zwarte of witte sneakers eronder.

Met zwart/donkerblauw

De kleur rood is stoer en opvallend. Daarom is het heel leuk om hem te combineren met donkere kleuren. Zo maak je van je top de eyecatcher van je outfit. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte of donkerblauwe jeans of pantalon. Twijfel je over welke schoenen je eronder kunt dragen? Ga voor loafers!

Met de checkered print

De checkered print, we vinden hem geweldig. De zwart/witte ruitjesprint is prachtig in combinatie met je rode top. Of je de top nou met je geruite rokje, blazer of broek combineert, je outfit is in ieder geval allesbehalve saai.

Met de leopard print

Rood gaat gewoon goed met print. We combineren het maar wat graag met een leopard print. Draag een leopard blouse onder je trui of combineer je rode top met een leopard jas.

Met een leather skirt

In doubt over hoe je je leather skirt moet combineren? Ga voor je rode top! Dit is een stoere maar vrouwelijke combinatie en met je enkellaarsjes en (eventueel) een panty ben je ready to go.

Heb je ook al een paar schoenen in de kleur rood?
> 10x rode schoenen die je NU wil shoppen

Zo combineer je rood met roze:
> Rood en roze combineren doe je zo

Met deze kleuren lijk je bruiner dan je bent:
> Bruiner lijken dan je bent? Draag deze kleuren!