Zo overleef je vanavond de Victoria’s Secret show!

Vanavond is het dan eindelijk zo ver: de Victoria’s Secret Show 2015! Zoals elk jaar kijken we hier weer ontzettend naar uit. Met je girls squad op de bank onder een dekentje kijken naar de allermooiste bh’s die voorbij komen, knappe modellen en optredens van Selena Gomez, Ellie Goulding en The Weeknd. Maar, wij worden vaak wel een tikkeltje onzeker na (en tijdens) het zien van de show. Die perfect afgetrainde lijven maken je waarschijnlijk wel een beetje jaloers en zouden we stiekem wel willen ruilen. Wij besluiten meestal ter plekke dat we het komende jaar niets meer gaan eten. Maar hé, niet alles is zo mooi als het lijkt, wij hebben dé tips zodat jij vanavond de Victoria’s Secret Show overleeft!

Uren in de sportschool…
Heb jij zin om zes dagen in de week, drie keer per dag naar de sportschool te gaan? En dat alleen maar om een knap figuurtje te kweken? Hallo, waar is je sociale leven? En dan hebben we het nog niet eens gehad over wat ze moeten (of eigenlijk niet mogen) eten… Hebben wij even geluk!

Snakken naar een zak chips
En daarbij zit jij lekker met een zak chips op de bank. Samen met je vriendinnen. Reken er maar op dat Candice Swanepoel al een maand geen chipje heeft geproefd. Oh, en lekker hoor dat kauwen op droge groentes… Ja, je moet er wat voor over hebben.

Onwijs zware veren
Die veren zijn zo mooi, maar wist je dat ze onwijs zwaar zijn? Zo glamorous is het dus helemaal niet om de catwalk op te paraderen. Zij liever dan wij!

De BH van $2 miljoen
Lily Aldridge mag dan wel de Fantasy bra (van $2 miljoen) van vanavond dragen, maar denk je echt dat iemand het ooit gaat dragen? Wij zouden niet durven (en we kunnen het niet betalen, maar dat ter zijde).

Chaos
Het ziet er misschien allemaal goed geregeld uit, maar dit is niet zo. Achter de schermen is het één grote chaos. Wist je dat bij de eerste ronde van de show de sieraden niet op tijd binnen waren? Stress!

Natuurlijk zouden we stiekem wel willen ruilen, maar onthoud dit als je besluit om een jaar lang niets meer te eten. Wat de modellen doen qua eten en trainen is topsport.

READ NEXT:
>  

>

[show_shopthepost_widget id=”1276100″]

Source: Instagram Victoria Secret