Waarom zijn nude bh’s maar in een kleur?

Een nude bh is een must, maar de nude bh is niet voor alle vrouwen even bereikbaar. De vrouw met een lichte huid zal haar nude lingerieset bij bijna alle lingeriemerken vinden, maar hoe gaat dat bij getinte vrouwen? Daar zijn namelijk bijna geen bh’s of slipjes voor te vinden!

Bij merken zoals Hunkemöller en Victoria’s Secret zul je geen donkere nude tegenkomen, maar waarom dan? Volgens de eigenaar van Naja lingerie zou het voor Victoria’s Secret een kleine moeite zijn om meerdere kleuren nudes op te nemen in hun collectie. Ze hebben al verschillende stijlen en lijnen in vele kleuren, dus die extra nudes kunnen er volgens haar ook nog wel bij.

De eigenaar van Naja lingerie denkt dus dat Victoria’s Secret gewoon heeft gekozen om het niet te doen. De vraag aan Victoria’s Secret of ze ooit voor nudes in alle kleuren zouden gaan bleef dan ook onbeantwoord.

Gelukkig vond lingeriemerk Nubian Skin het wel belangrijk dat er verschillende nudes op de markt kwamen. Volgens dit merk is een goede nude bh een item dat niet mag ontbreken in je kledingkast. En daarom wilden zij dit ook voor iedereen toegankelijk maken. Zij ontworpen een ‘different kind of nude’ bh’s en slipjes in verschillende huidskleuren.

Shop de collectie online!

[show_shopthepost_widget id=”1929628″]

 

 

READ NEXT
> De knapste haarkleur voor jouw huidskleur!
> Geen lingerie flaters meer!
> Welke kleur lingerie draag je onder witte kleding?