Zo verdwijnt je onderkin

Bijna iedereen heeft er last van en de één heeft er meer problemen mee dan de ander, maar toch blijft het vervelend. Het is vaak genetisch bepaald, dus het heeft niets te maken met dun of dikker zijn.

Tot nu toe was er niet echt een oplossing voor, maar wij kunnen je uit de brand helpen. Er is namelijk een middel dat ervoor zorgt dat jij van je onderkin verlost wordt. Het is hartstikke simpel. Je hoeft namelijk alleen een maskertje te maken om het te verhelpen. Het enige wat je nodig hebt, is groene klei of een kleimasker en komkommer.

Klei zorgt ervoor dat…

  • Giftige stoffen verwijderd worden die bepaalde vloeistoffen blokkeren.
  • De huid verstevigd wordt.
  • Je de beste behandeling krijgt tegen een onderkin. Dit is vooral zo bij groene- en rode klei.

Komkommer zorgt ervoor dat…

  • De huid gehydrateerd wordt en dat de huid zijn elasticiteit behoudt.
  • De poriën verfrist en gereinigd worden.

Hoe maak je het?

Maak van deze twee ingrediënten een maskertje en smeer dit over die vervelende onderkin. Laat het 30 minuten intrekken, spoel het af met koud water en leg daarna eventueel wat komkommerschijfjes erop. Doe dit zo’n twee tot drie keer in de week voor een maand lang en je zal zien dat je onderkin echt minder zal worden.

Er zijn daarnaast ontzettend veel oefeningen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je onderkin verdwijnt. Zoals je tong zo ver mogelijk uitsteken, je kin optillen richting het plafond en kus-bewegingen maken richting het plafond.