Zo vind je jouw signature accessoire in 3 stappen

Er zijn zóveel verschillende accessoires: handtassen, sjaaltjes, sieraden, riemen, zonnebrillen en ga zo maar door. En hoewel we allemaal van accessoires houden, zijn er bepaalde items die het best bij ons passen.

Als je weet welke dit zijn, wordt het shoppen en het samenstellen van outfits een stuk makkelijker. Door deze drie vragen te beantwoorden, kom je erachter wat jouw signature accessoire is.

Wat maakt je uniek?

Vaak is het zo dat een bepaald item in je kledingkast je style uniek maakt. Krijg jij altijd complimentjes over je schoenen, willen vriendinnen altijd jouw sieraden lenen of besteed je graag je geld aan een tassen? Dan zou dit zomaar je signature accessoire kunnen worden.

Waar word je blij van?

Loop je tijdens het shoppen altijd direct naar de plek waar de tassen staan? Of word je helemaal gelukkig als je een schoenenwinkel binnenloopt? Dan is dit overduidelijk één van jouw favoriete items. Richt je hier dus vooral op.

Wat past bij je garderobe?

Houd bij het shoppen van nieuwe accessoires rekening met de rest van je garderobe. Kun je het makkelijk combineren met je kleding en andere accessoires? Dan is het een goede keuze en kun je ermee naar de kassa sprinten. Natuurlijk hoef je je natuurlijk niet te richten op maar één item. Bepaalde items als schoenen en een tas heb je elke dag nodig en kun je daarom met elkaar combineren.

Van tassen hebben we nooit genoeg..
> Betaalbare tassen die er net zo goed uitzien als designertassen

Hier wil je nu je oorbellen shoppen!
> De plek om NU je statement oorbellen te scoren

Je kent hem vast nog van vroeger!
Dit wordt de grootste accessoire trend van deze lente

PHOTO CREDITS: ANUNANNA