Zo voorkom je dat je er zweterig uitziet in de zomer

Het is warm weer en we weten allemaal wat dat betekent: dan gaan we zweten. Gelukkig zijn er manieren om ervoor te zorgen dat niemand ziet dat jij het warm hebt. Dat zijn deze!

Draag flowy materialen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar draag geen strakke kleding als het heel warm is. Dit gaat aan je lichaam plakken en zit dus totaal niet lekker. Ook ga je hier sneller in zweten. Kies dus liever voor flowy materialen. Jurkjes, wijde broeken en wijde tops zijn top.

Ga echt op tijd van huis weg

Moet je werken of heb je een afspraak op een warme dag? Zorg dat je dan altijd op tijd weg gaat zodat je niet hoeft te haasten. Van haasten ga je namelijk zweten (duh!). Rennen voor de trein is niet echt een optie als je er niet zweterig uit wilt zien.

Draag een goede anti-perspirant en transpirant

Het verschil tussen anti-transpirant en anti-perspirant is dat anti-transparant alleen werkt tegen vieze geurtjes. Anti-perspirant zorgt ook echt dat je minder zweet. Gebruik een deo die dit allebei doet voor optimale protectie. Niet zweten en lekker ruiken: check.

Draag niet te veel make-up

Draag als het niet hoeft geen make-up en anders zo min mogelijk. Als je dan toch gaat zweten en je hebt veel make-up op, dan zie je dat ook gelijk. Met geen of weinig make-up op valt het veel minder op en voel je jezelf ook minder vies.

Drink veel water

Jaha, dit heb je vaak al 1001 keer gehoord maar het blijft zo belangrijk. Als je veel water drinkt kan je lichaam je hitte veel beter kwijt omdat je gehydrateerd blijft en hierdoor kan je de hitte dus ook veel beter aan. Gevolg: je ziet er minder sweaty uit en voelt je ook zo.

What to do als het warm is?
Slapen in de hitte? Zo doe je het!

Deze kleur moet je nooit dragen als het warm is buiten

PHOTO CREDITS: FAHDESSS