Zo weet je welke items bij jouw lichaam passen

Wees gerust, we gaan echt niet beginnen over appels en peren! Maar het blijft een feit dat sommige kledingstukken het best staan bij bepaalde lichaamsvormen. We zullen je vertellen welke soorten lichaamsvormen er zijn en welke items daar het beste bij passen, zodat je die ook gelijk kunt shoppen!

1. Wanneer je schouders breder zijn dan je heupen
Als je schouders een stukje breder zijn dan de rest, is het belangrijk om het accent op je heupen te leggen. Dat doen we natuurlijk met een opvallend rokje! Ook een jasje dat breder is bij de heupen haalt het accent van je schouders af. Shop hier de jasjes en rokjes die het beste bij je figuur passen!

[show_shopthepost_widget id=”2377744″]

 

2. Wanneer je heupen breder zijn dan je schouders
Als je heupen breder zijn dan je schouders is het de bedoeling om het accent juist van je heupen af te halen en naar je schouders toe te brengen. Zo ben je meer in balans. Hier kan een grote jas voor zorgen! Hij is bij de schouders op maat en valt zo langs je heupen, zodat je het gevoel krijgt van een rechthoek en je heupen eigenlijk een beetje verhuld. Ook ruffels kunnen hier voor zorgen. Ruffels bij de schouders of de borst trekt de aandacht daar naartoe! Shop de mooiste jassen en ruftte tops hieronder! 

[show_shopthepost_widget id=”2377783″]

 

3. Wanneer je schouders, borst en heupen ongeveer even breed zijn
Als je de vorm hebt van een rechthoek is het mooi om wat taille te creëren. Je mag dus het accent op je schouders én je heupen leggen. Heel veel keus dus! Lucky you. Broeken met flared pijpen en items met een riem in de taille zorgen voor het effect dat jij nodig hebt! Deze items shop je hier! 

[show_shopthepost_widget id=”2377843″]

 

4. Wanneer je schouders en heupen ongeveer even breed zijn en je een duidelijke taille hebt
Die taille die jij hebt is geweldig! Daar moeten dus ook het accent op blijven leggen. Dus ook bij dit lichaamstype zijn riemen in de taille heel mooi! Shop hier de mooiste wrap tops en jurken!

[show_shopthepost_widget id=”2377920″]

 

Wil je nog meer shoppen?
De mooiste items uit de sale bij Mango
Je kunt nu alles op Instagram direct shoppen!
Shoppen: knappe teddyjassen!