Zo zie je er het hele jaar door sunkissed uit

De bronde haarkleur (tussen bruin en blond) was een van de grootste haartrends het afgelopen jaar. Het is de perfecte oplossing voor wanneer je er nog niet over uit bent of blondes of brunettes meer fun hebben. Deze keuze hoef je niet eens te maken, als bronde heb je the best of both worlds. Maar dit is niet het enige, er zijn nog veel meer voordelen. En daarom is de bronde-trend nog láng niet voorbij. Wedden dat jij straks ook om bent?

Highlights en lowlights

Het bronde effect wordt gecreëerd met fijne highlights en lowlights. Er worden lichte vegen door het haar gemaakt voor een subtiel effect. Meestal worden er lichtere tinten gebruikt om het haar te kleuren maar als je zelf blond bent, kun je ook kiezen voor een paar tinten donkerder. Brunettes en blondjes kunnen dus beide veranderen in een bronde.

Sunkissed

Door de natuurlijke highlights en lowlights lijkt het alsof je haar door de zon is opgelicht. Ook zorgt de kleurtechniek ervoor dat je meer warmte in je gezicht krijgt doordat je ogen helderder worden en je haar meer dimensie krijgt. Vooral honingtinten zijn erg geschikt om het sunkissed effect te creëren.

Geen uitgroei

Omdat de highlights en lowlights erg subtiel zijn, heb je geen last van uitgroei. Je hoeft dus niet iedere maand opnieuw naar de kapper te gaan. Ook is de bronde haarstyle voor iedereen geschikt, of je kort of lang haar hebt en of je het liever los of vast draagt, it doesn’t matter. Vooral als je wel eens iets anders met je haar wilt maar niet houdt van grote veranderingen: go bronde. 

Deze haarkleuren gaan we straks ook overal zien:
> 5 haarkleurtrends die GROOTS worden dit jaar

Zo wordt je droge haar weer glanzend en gezond:
> SOS: Droog haar? Zo kom je ervan af

Meer volume in je haar krijgen terwijl je slaapt?
> Zo krijg je voller en dikker haar terwijl je slaapt