Zo zie je of een shirt de investering waard is

Je kent het wel: “even snel” een shirtje gekocht. Gewoon, als simpel basic shirt voor onder een mooi jasje. Al snel blijkt dat er gaatjes in je shirt komen. Hallo? Daar zaten we niet op te wachten. Je koopt dus maar weer een nieuwe… And so it goes on and on and on.

Maar wat nou als je investeert in een t-shirt die wat duurder is, maar wel langer mee gaat? Klinkt goed toch? Dat dachten wij ook. Als jij meerdere keren van die basic t-shirts koopt, ben je net zo veel (of misschien zelfs meer) geld kwijt dan aan één t-shirt die veel langer mee gaat. Je bent dan wel relatief veel geld kwijt, maar je krijgt er wel wat voor terug. Maar hoe herken je nu een t-shirt van goede kwaliteit?

Tip 1: Kijk aan de binnenkant van je shirt van welk materiaal hij gemaakt is. Vaak zijn shirts van goede kwaliteit gemaakt van katoen. Je merkt het kwaliteitsverschil met andere materialen wanneer je eraan voelt.

Tip 2: Kies voor een t-shirt met ’n leuke print of een andere statement en je basic, zwarte look krijgt meteen een update.

Tip 3: Check de naden van de shirts. Bij goede kwaliteit t-shirts kun je vaak goed op het blote oog onderscheiden of een shirt netjes, recht en symmetrisch is genaaid, of schots en scheef met de draden er nog aan. Ook zijn de afwerkingen in de hals en aan de mouwen vaak mooier dan bij goedkopere varianten.

Om het je allemaal wat gemakkelijker te maken, showen wij je hier t-shirts waar je direct in kunt investeren!

Shop de t-shirts hier:  

I like my money where I can see it – hanging in my closet.
Investment pieces: wat zijn je overwegingen?

This suits you!
> Waar je op moet letten als je een pak koopt

Jazeker, gewoon met de items uit je kledingkast.
> 5 tips die je styling verbeteren zónder te shoppen