Deze designertassen zijn de investering waard

Het kopen van een échte designertas staat bij veel modemeisjes hoog op de bucketlist. Er gaat heel wat tijd zitten in het onderzoeken welke tas dit zou moeten worden. Elk seizoen komen er tientallen nieuwe beauties op de markt, wat het kiezen niet per se makkelijker maakt.

Het is ook altijd maar de vraag hoe lang zo’n tas leuk blijft. Het grote gevaar is dat je een tas koopt die té trendgevoelig is en waar je over twee jaar helemaal op uitgekeken bent. Niet erg als dat een tas van een paar tientjes is maar je verwacht dat je de rest van je leven plezier zult hebben van een tas waar een paar maandsalarissen in gaat zitten, toch?

Daarnaast is het goed om je te beseffen dat je eigenlijk altijd goed zit als je investeert in een klassieke designertas, zo eentje die vroeger mooi was, dat nu is en het over 20 jaar nog steeds zal zijn. Goede voorbeelden hiervan zijn de classic bag van Chanel en de Birkin van Hermès. .

Hoe geweldig die Chanel tas ook is, de prijs is simpelweg teleurstellend. Deze tas is dan ook zeker niet geschikt voor een spontane koop. Net als heel veel andere designertassen moet je hier gewoon voor sparen, maar als je het bedrag dan eindelijk bij elkaar hebt, is het waarschijnlijk je beste en mooiste aankoop ooit. Voordat je al gaat sparen moet je wel bedenken voor welke designerparel je al dat geld apart gaat leggen. Daarom laten wij jou zien welke designertassen de mooiste en beste investering zijn.

Louis Vuitton Keepall 48H bag

[show_boutique_widget id=”804993″]

Chanel Classic

[show_boutique_widget id=”804994″]

Hermes Birkin bag

[show_boutique_widget id=”804995″]

Gucci Soho bag

[show_boutique_widget id=”805005″]

Celine Luggage

[show_boutique_widget id=”805009″]

Saint Laurent Monogram

[show_boutique_widget id=”805010″]

Balenciaga City bag

[show_boutique_widget id=”805012″]

Givenchy Antigona

[show_boutique_widget id=”805013″]

Chloé Faye bag

[show_boutique_widget id=”805015″]

 

 

WHAT! Chanel emoji’s?!

Nog niet klaar met sparen voor die Chanel tas? Maakt niet uit, want jou emoji collectie krijgt nu een stuk meer stijl. Er zijn tegenwoording Chanel emoji’s!

Lees meer »