Zo zijn jouw vrouwelijke vormen op z’n mooist

Heb je ooit voor de spiegel gestaan en jezelf afgevraagd waarom juist jij niet gezegend bent met een een volle boezem of een strakke taille? Ja? Then this one’s for you! Kijk naar Beyoncé… Die benen! Dat achterwerk! Die heupen! Dat willen wij! Maar jouw vrouwelijke vormen op de mooiste manier uit laten komen is makkelijker gezegd dan gedaan. Althans, er is iets dat je kan helpen… Lees snel verder!

[cycloneslider id=”vrouwelijke-vormen”]
Zo zijn jouw vrouwelijke vormen op z’n mooist

1. Accentueer je heupen met een getailleerde blazer

Je heupen zijn super sexy, maar dan moet je ze wel laten zien! Niet letterlijk natuurlijk, figuurlijk. Een getailleerde blazer will do the trick! Hier shop je héle mooie exemplaren

2. Omarm je decolleté met een ruffle blouse 

Nee, geen push-up BH’s of laag uitgesneden shirts… Ruffle blouses zijn pérfect om de illusie van een voller decolleté te creëren.

3. Accentueer je taille met een riem

Onderschat nooit de kracht van een riem! Want een riem kan héél veel voor jouw figuur betekenen. Wanneer je een riem op taille-hoogte om een jurkje of zelfs een jas heen gooit, zal je taille er verassend curvier uitzien. Je leest hier op welke manieren je een riem nog meer kunt combineren.

4. Flatteer je achterwerk met een high-waisted jeans

High-waisted jeans zijn perfect om je achterwerk een flinke boost te geven. Waarom? Omdat de jeans ter hoogte van je taille wordt afgesneden, waardoor je billen er een stuk ronder uit komen te zien. Bootylicious! Lees hier waarom Manon nog meer fan is van deze jeans. 

5. Minimaliseer je lovehandles met wrap tops

Wrap tops accentueren je taille niet alleen, ze verdoezelen ook je lovehandles en je feestdagen-buikje! Hoe dat komt? Je leest het hier!

P.S. Dit is dé motivatie voor een gezond nieuw jaar!