Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide het sporty chic merk van Zoe en Quince Karssen binnen no-time uit tot een ware hype. Niet alleen wij, ook Kate Moss, Helena Christensen en Beyoncé werden al gespot met items van het easy to wear Amsterdamse label. Het brutale en super draagbare merk wordt onder andere verkocht op Net-A-Porter maar in onze eigen Bijenkorf heeft Zoe Karssen sinds een tijdje een kleine shop-in-shop.

Het merk is beroemd vanwege hun zachte sweaters met een sterke rock ‘n ‘roll meets fashion feel, maar in de shop-in-shop kwam Manon er achter dat dit casual cool shortje net zo fluweel zacht van binnen is. Je draagt de shorts van sweater stof met een mooie zijden blouse en knappe (gehakte) sandaaltjes voor een wat chiquere look, maar hij is natuurlijk ook super fijn voor een strand outfitje met een tanktop en slippertjes.

Zoe Karssen

Shop Zoe Karssen shortje hier

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Zoe Karssen

[/red_box]