Zonnebril kapot? Zo voorkom je het volgende keer!

We herkennen het allemaal, je hebt net een nieuwe zonnebril gekocht en binnen no time is hij al kapot. Je hebt er amper van kunnen genieten als je hem alweer weg moet gooien. Daarom hebben wij de perfecte tips waardoor je zonnebril nooit meer stuk zal gaan. Let heel goed op, dit gaat je leven op zonnebril gebied totaal veranderen.

1. De tafel
Leg je zonnebril nooit op de tafel neer. De kans dat hij van de tafel valt, of dat iemand er per ongeluk iets op zet is groot. Daarom kun je hem beter niet op de tafel leggen. Leg hem voortaan op veiligere plek, zoals in een hoes in je tas.

2. Hoesje
Je zonnebril heeft goede bescherming nodig, en dat kan door middel van een hoesje. Zorg dat je kiest voor een variant waarin de zonnebril perfect past en waarin hij niet alsnog krassen kan oplopen.

3. Gezicht
Draag je zonnebril alleen op je gezicht. Niet op je voorhoofd en hang hem ook niet aan je shirt. De kans dat hij dan valt is super groot. Draag hem waar die voor bedoeld is, op je hoofd.

4. Pasvorm
Ook is het erg belangrijk dat je zonnebril de juiste pasvorm heeft. Gelukkig hebben wij een tip. Past je zonnebril niet? Dan kun je hem altijd laten bijstellen in de winkel waar je hem gekocht hebt.

READ NEXT:
Doe de quiz en vind het perfecte cadeau!
Zo ga je om met een cadeau dat je niet leuk vindt!
Het is echt mogelijk: afvallen door het drinken van wijn

Source: vivaluxury