1 playsuit op 4 totaal verschillende manieren

Een playsuit is zo’n fijn kledingstuk! Hij is namelijk multifunctioneel: overdag draag je hem over je bikini naar het strand, en ’s avonds draag je hem tijdens een etentje of leuk feestje met een mooie hak eronder. Hieronder zie je hoe wij hem op 4 totaal verschillende manieren combineren. Wedden dat niemand door heeft dat je steeds hetzelfde pakje draagt?

[show_lookbook_widget id=”227740″]

Casual chic
Is het Nederlands ja-en-nee-weer? Trek dan een leren jack over deze fijne playsuit. Met een fijne sandaal eronder en een kleurrijke tas breek je de look en kun je zo van werk, door naar je eetafspraakje hoppen.

[show_lookbook_widget id=”227745″]

Night out
Zo zie je er opeens super chique uit. De hakken geven je outfit dat beetje extra. Draag er een mooie bordeaux rode clutch bij en stift je lippen. Ready to go!

[show_lookbook_widget id=”227750″]

Date night
Wil je indruk maken maar eruit zien alsof je niet te erg je best gedaan hebt? Dan is dit de perfecte look. De legergroene military jacket maakt je outfit wat stoerder en met de hak eronder wordt hij juist weer vrouwelijk. De perfecte balans!

[show_lookbook_widget id=”227755″]

Work day
Is het een warme dag maar kan je op werk niet al te bloot verschijnen? Dan is dit de perfecte oplossing. Dit nette pakje ziet er extra net uit door dit fijne gilet die hier heel chique op staat!

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »