10 redenen waarom de herfst wél hartstikke leuk is

De zomer is nu echt voorbij en de regen blijft maar vallen. Maar droog je tranen, zo erg is het allemaal niet. Er zijn namelijk ook veel leuke dingen aan de herfst! We stelden bij MonStyle een lijst voor je samen om met volle teugen van de herfst te genieten!

Truien uit de kast
Het is koud buiten en daarom heb jij alle reden om je mooiste knitwear uit de kast te trekken voor een prachtige herfst outfit. Een rotdag gehad? Beloon jezelf dan met fijne nieuwe kleding. Herfst is to comfort yourself!

Kleur!
Kijk eens om je heen als je op de fiets zit! De kleuren van de herfst zorgen voor schilderachtige taferelen in de natuur en geniet tijdens je reis naar huis van de betoverende oranje zonsondergang!

Comfort food
De herfst is perfect om samen met vrienden en familie lekkere hapjes te maken of samen te koken. Breng de gezelligheid van het park in de zomer naar je huiskamer met filmavonden en home made cooking.

Vampire romance
Na het festivalseizoen kun je je nu verheugen op Halloween! Er zijn veel gave feestjes waarvoor je je fantasie vrij kunt laten en jezelf in de gekste over the top outfits kunt hullen. Niks gepland? Haal lekkers in huis en treat yourself!

Pumpkin everything
Het is Amerikaanse traditie, maar in Nederland zijn we er inmiddels ook mee bekend: pompoen! Zoek eens recepten op voor pompoentaart, pompoen geroosterd uit de oven, pompoen stamppot of ren naar Starbucks voor een pumpkin spice latte. Jummy!

 

READ NEXT
Styled by Manon #791- Zo draag je een rok in de herfst
Date ideeën in de herfst!
15 truien waar je in wil wonen deze herfst

PHOTO CREDITS:  freeportlibrary