Leuke TO-DO cadeautjes om te geven

Als je al jaren vriendinnen bent, wordt het steeds moeilijker om een goed cadeau te vinden. Al snel besluit je iets leuks te gaan doen. Samen een weekend weg, uiteten of naar de sauna. Maar heel origineel is dit niet meer, of jullie hebben alles al gedaan. Tijd voor een beter idee, wat dacht je hiervan:

Samen een cursus volgen

Hoe leuk is het om samen iets te gaan doen? En dan bedoelen we niet uiteten gaan. Door een workshop te volgen kunnen jullie beide iets doen wat jullie leuk vinden. Je hebt heel veel verschillende soorten en de prijzen van workshops verschillen dan ook enorm. Je hebt ze van € 10,-, maar je hebt ze ook van € 100,-. Denk aan massageworkshops, cocktails maken, workshop paaldansen of wijnproeven. Succesvol of niet, een nieuwe herinnering is voor altijd.

Helikoptervlucht of vliegles

Als jullie het juist leuk vinden om iets spannends te doen is een helikoptervlucht of een vliegles een goede optie. Dit is iets wat je zeker niet zomaar doet en daarom extra leuk om te geven. Tijdens zo’n vliegles mag je echt zelf vliegen en je mag twee mensen meenemen! Dit is natuurlijk wel vrij prijzig. Des te handiger om dit samen met iemand te geven dus. Kijk vooral even op Groupon daar heb je vaak goede deals.

Visagie advies

Dit is ook een soort workshop, maar dan één waar je make-up advies krijgt. Er wordt goed naar je gezicht gekeken en daarop wordt het advies gebaseerd. Je leert welke kleuren jou het mooist staan en hoe je je make-up het beste kan aanbrengen. Je wordt ook nog mooi opgemaakt, extra leuk om daarna uit te gaan.

Danslessen

Wat ook een leuk cadeau is om te geven, zijn danslessen. Je kunt een workshop salsa dansen of moderne dans geven, maar het is ook leuk om een strippenkaart te kiezen. Zo kan de jarige meerdere keren gaan en een echte pro worden.

Naar een theatercafé

Houden jullie wel van een avondje lachen? Ga dan samen naar een theatercafé. Hier komen comedians live optreden en kun je tijdens het lachen ook een lekker wijntje drinken. Voor een theatercafé moet je meestal wel reserveren omdat er maar een aantal plekken beschikbaar zijn. Ga bijvoorbeeld samen naar Toomler in Amsterdam!

Meer opzoek naar een tijdloos cadeau?
Het tijdloze cadeau waar iedereen blij mee zal zijn!

Moet je op het laatste moment nog een cadeautje kopen?
Last minute cadeautjes uit de supermarkt

PHOTOCREDITS : OHCOUTURE