10 x Beach Towels

We presenteren jullie:  10x stylish beach towels! Of terwijl, 10 x knappe badlakens. Het lijkt onmogelijk, maar is het echt niet. Merken zoals Zara Home, Kenzo, de Bijenkorf en (all-time-favorite) Hema bieden hele mooi exemplaren. Te gek om mee te nemen naar het strand, een poolparty of gewoon voor  in de achtertuin.

Een fijne tip: check de kwaliteit en grootte even. Het is belangrijk dat je beach towel lekker ligt. Een te klein exemplaar is echt niet fijn. Hoe naar is het als je hoofd net niet op je badlaken past.. (Ook al vul je je vakantiekoffer natuurlijk het liefst met je gehele garderobe.. Houd een klein beetje rekening met een comfy badlaken;)).

Daarnaast is het fijn om te checken of je beach towel niet te overwhelming is. Ga voor een kleur en/of print die niet te heftig is en ook volgend jaar nog mee kan.

Nog een reden waarom een pretty beach towel handy is: denk aan al die Instagram foto’s die je gaat maken op het strand. Hoe tof als er een knap badlaken te zien is!

Onze favoriete exemplaren staan hieronder voor je geselecteerd. Nu te koop in alle vormen, kleuren, printjes, maten en prijzen.. Shop ze!

 

beach_towels

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Totême

2. Maslin & Co

3. Rituals

4. H&M

5. Hema

6. Wildfox

7. Kenzo

8. Catamaran

9. ZaraHome

10. de bijenkorf

[/red_box]

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »