100 days HKMX challenge – Week 2

Als je nu net aansluit: no worries…start met de workoutvideo’s en het schema van week 1: het is nooit te laat…

Download hier het volledige workout schema van Guy van der Reijden: Hunkemoller-100 days-Fit-Challenge-week-2

Dit zijn mijn bevindingen van de afgelopen week:

  • Je ziet er als je traint, nooit zo knap uit als alle #fitspiration #fitspo #reallyf*ckinggorgeousbody foto’s op Instagram je willen doen laten geloven. Met een beetje pech (en wat inzet) zit na een zware training je haar op je hoofd geplakt en zie je er uit alsof je net wakker wordt na een nacht flink doorhalen. Werken aan een summerproof, superfit body is een stuk minder sexy dan er één hebben.
  • Wat wel helpt: een knappe outfit om in te trainen. Weg met de vormeloze joggingbroeken: tights zijn tegenwoordig zo a la mode dat je zelfs van en naar de sportschool je er meer dan prima in kunt vertonen!
  • Na mijn trainingen drink ik een eiwitshake. Klinkt very Hulk Hogan maar als je dat niet doet, bestaat de kans dat je net gekweekte spieren net zo hard weer worden opgegeten door je lichaam (of zoiets: het is in ieder geval goed om te doen). Deze shakes worden een stuk lekkerder als je ze mengt met een handje bevroren fruit. Net alsof je toch, volledig legaal verantwoord een milkshake drinkt.
  • Ik heb ontdekt dat de trap AFlopen nog lastiger is dan de trap OPlopen na een flinke been-/bilsessie. En dat ik spierpijn stiekem lekker vind (niets zo bevredigend als de non-stop fysieke bevestiging dat je goed je best hebt gedaan!)
  • Qua progressie zie ik na een week nog niet veel verschil: het zal een kwestie van volhouden en doorbijten zijn….Over doorbijten gesproken: deze week staan er ’s avonds veel leuke (werk-) feestjes in het verschiet. De Vrienden Van Amstel Live heten spijtig genoeg niet De Vrienden Van Alles Light..Ik duim dat mijn ruggengraat inmiddels ook iets gesterkt is door het sporten..

P.S. Als je meedoet aan deze challenge werk je niet alleen aan een killer body maar maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. Benieuwd? Lees er hier alles over!

week2.2

week2.3

week2.1

shopping
Shop de items hier:

SPORT BH  | SPORT TOP | SPORT SHORTS | 

De Clean Meals die mijn personal trainer Guy van der Reijden aanbiedt zijn mijn (super gezonde én lekkere) redder in nood!

eet-schema