100 days HKMX challenge – Week 6 – MonStyle

 

Na regen komt zonneschijn en na de verschrikkelijke week 5  (drie keer verslapen, veel zin in in Nutella en weinig energie) kwam gelukkig week 6….
Alles lijkt ineens veel gemakkelijker te gaan. Ik kijk steeds vaker uit (ja, echt..) naar mijn volgende sport (lees: sloop-) sessie en het duidelijke resultaat wordt niet alleen door mij, maar nu ook door mijn omgeving opgemerkt. Het voelt alsof mijn billen en benen een serieuze lift hebben gehad en ook mijn buik begint lijnen te vertonen. Thanks, Guy (van der Reijden van 3sixty5). Heb je de vorige week gemist? Bekijk ‘m hier!

Download hier het volledige workout schema van Guy van der Reijden: Hunkemoller-100 days-Fit-Challenge-week-6

We zitten bijna op de helft en zoals wel vaker is alle begin moeilijk. De moeite en energie die ik in mijn 100 days HKMX challenge heb gestopt begint, zich eindelijk keihard uit te betalen. Ik merk dat mijn personal trainer er een spelletje van heeft gemaakt. Door kleine competities te starten waarin ik mezelf elke week moet overtreffen, blijf ik de lat voor mezelf hoog leggen en wil ik alleen maar beter presteren.

100 days HKMX

Jezelf blijven uitdagen (en vooral niet op de getalletjes op de weegschaal letten) scheelt echt de wereld. Tip: raak vooral niet gefrustreerd als de kilo’s er niet vanaf vliegen. Wanneer je deelneemt aan de HKMX Challenge, doe je ook een krachttraining en die leveren knappe spieren op, maar zorgen er niet voor dat je gewicht verliest. Spieren zijn nu eenmaal zwaarder dan vet!

 

 

100 days HKMX

Door haalbare doelen voor jezelf te stellen (voor de duidelijkheid: een bikini- model-transformatie in drie maanden is geen realistisch doel) die je op een positieve manier motiveren, maak je het jezelf al een stuk gemakkelijker. Ik besloot op te houden met het kijken naar het getal op de weegschaal (en calorieën te tellen), maar te kijken naar mijn vetpercentage. Voor de zomer wilde ik mijn vetpercentage laten dalen en zichtbare spieren creëren. Voor de duidelijkheid, je vetpercentage heeft dus echt niets met je gewicht te maken!

You can do it!!

X Manon

 

100 days HKMX

 

Zie je deze week de filmpjes voor het eerst? No worries! Start gewoon bij week 1 en je bent op tijd klaar voor de zomer!

P.S. Als je meedoet aan deze challenge werk je niet alleen aan een killer body maar maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. Benieuwd? Lees er hier alles over!

100 days HKMX