15 type vriendinnen die we allemaal kennen

Van de basisschool tot op het werk: je maakt in je leven steeds weer nieuwe vrienden. Je vriendenkring breidt zich steeds verder uit, maar je laat sommige vrienden ook weer achter je. Omdat jullie simpelweg gewoon uit elkaar groeien. It happens. Een ding is zeker, van deze 15 vrienden of vriendinnen heb jij er sowieso meerdere gehad!

1. De ultieme BFF
Met deze persoon deel je nu nog steeds je leven. Je bent met elkaar opgegroeid en waarschijnlijk worden jullie kinderen ook beste vrienden. Jup, they better will be.

2. Vroegere vriendin
Herinner je je nog die beste vriendin van de basisschool die je nu niet meer ziet? Jullie liken af en toe nog elkaars foto’s op Instagram maar jullie spreken eigenlijk nooit meer af. Ook al zeiden jullie de laatste keer nog dat jullie elkaar zagen dat jullie elkaar écht snel weer moesten zien. Het komt er gewoon niet van.

3. Verdwenen vriendin
Waarschijnlijk had je vroeger ook een vriendin waarvan je nu denkt: waar is ze gebleven? Geen Facebook en niemand weet waar ze uitspookt.

4. Whatsapp
Deze vriend of vriendin heb je misschien ook wel: ze gooit haar hele levensverhaal op Whatsapp. Je kunt je doodlachen om al haar belevenissen, maar als jullie elkaar in het echt zien, heeft ze eigenlijk helemaal niet zo veel meer te vertellen.

5. Feestbeest
Ja hoor, er is weer een feestje en jouw vriend of vriendin is er als eerste bij! Als deze vriend(in) je mee vraagt naar dat ene feestje, kan je eigenlijk gewoon geen nee meer zeggen, want de kaartjes zijn al gehaald… 

6. De vriendjeshopper
Deze kennen we ook zeer zeker! De vriendin die na een maand alweer een nieuwe relatie heeft. Je vriendin houdt nou eenmaal niet van alleen zijn. Ach ja, zolang zij er maar gelukkig van wordt.

7. Eerlijke vriendin
Deze vriendin heeft iedereen eigenlijk nodig. Ze zegt je eerlijk hoe ze over je denkt, omdat ze het beste met je voor heeft. Staat die jurk je afgrijselijk? Nou, dan krijg je dat te weten ook. 

8. Avonturier
Met deze vriendin heb je niet veel contact meer, omdat ze altijd op reis is. Ze houdt van avontuur en de 1000 reisfoto’s op haar Instagram liegen er niet om. Weet jij ook al waar je toe op reis gaat? (Deze bestemmingen wil je even bekijken).

9. Open persoon
Van haar seksleven tot extreem gênante situaties. Deze vriendin vertelt je werkelijk alles! Sommige dingen wil je liever niet eens weten, maar je krijgt het toch te horen.

10. Roddel koningin
Je vriendin weet écht alles over iedereen en dat laat ze maar al te graag aan anderen merken.

11. Planner
Deze vriendin bedenkt de leukste dingen om samen te doen. Ze plant alles tot in detail! En een week van tevoren wil ze al weten welk tijdstip jullie precies afspreken. Maar ja, het is nou eenmaal hoe ze is. 

12. Kluns
Als jullie samen iets gaan drinken is zij altijd degene die haar glas omstoot. De eerste die weer iets laat omvallen en zich weer moet verontschuldigen. Maar gelukkig kunnen jullie er keer op keer weer om lachen. 

13. Drama Queen
Je vriendin heeft een nagel gebroken. Ze belt nog net niet 112. Ook al haar verhalen maakt ze 100x zo erg.

14. Altijd druk
Pak je agenda er maar vast bij, want deze vriendin heeft waarschijnlijk pas over een half jaar weer tijd voor je. Maar als jullie samen zijn, is het wel weer super gezellig.

15. Versierder
Jullie komen de kroeg in en je vriendin heeft meteen een nieuwe man aan de haak geslagen. Het is een echte mannenmagneet. Helemaal als ze wat extra wijntjes op heeft, dan heeft ze geen grenzen meer… (En deze 5 dronken types kennen we ook allemaal).

Raak jij jouw vrienden en vriendinnen ook altijd kwijt tijdens een avond uit?
> Zo raak je nooit meer je vrienden kwijt tijdens het stappen

Ben jij al zeven jaar bevriend met iemand?
Als een vriendschap al zeven jaar duurt, is hij voor altijd

Heb jij ook een vriendin die altijd gemeen is?
Waarom ”gemene” vrienden de beste vrienden zijn

PHOTO CREDITS: LANEYREDMON