Waarom elke brunette een blondine nodig heeft

Heb jij blonde lokken? Grote kans dat je best friend juist donkere haren heeft. Als blondine en brunette zijn jullie het perfecte duo. Jullie kunnen niet zonder elkaar en hebben elkaar écht nodig. Blondes have more fun zeggen ze, toch? Maar zeker niet zonder hun favoriete brunette aan hun zijde! En dit is waarom:

1. Jullie maken geen ruzie tijdens het shoppen

Ook al trok hij meteen je aandacht, dat gele shirt staat je vriendin gewoon veel beter. En die blauwe sweater matcht weer perfect met jouw lokken. Daarnaast gaan jullie ook áltijd voor verschillende tinten lipstick en blush. Nee, hier hoeven jullie zeker geen ruzie om te maken.

2. Hetzelfde geldt voor: mannen! 

Ook als het gaat om mannen, hoeven jullie niet in discussie te gaan. Jullie trekken andere mannen aan en, ook niet onbelangrijk, jullie hebben duidelijk een ander type. Zeker weten dat jullie elkaars favoriete wing woman zijn!

3. Jullie vullen elkaar aan 

Als brunette heb je andere kwaliteiten en voordelen dan je blonde vriendin. Terwijl blondines vaak wat wilder zijn, zijn meer down-to-earth. Samen zijn jullie een team en vullen jullie elkaar feilloos aan, daar is geen twijfel over mogelijk.

4. Jullie zijn stiekem verliefd op elkaar

Dat je vriendin totaal niet op je lijkt, maakt dat je haar nóg mooier vindt. Na een paar wijntjes lijken jullie wel verliefd op elkaar maar jaloers zijn jullie nooit. Daar zijn jullie veel te close voor.

5. Jullie zijn het perfecte foto-duo 

Want met die blonde én bruine haren hebben jullie altijd een mooi contrast te pakken. Hierdoor zijn jullie selfies nooit saai en zijn ze bijna altijd perfect voor the gram. 

Blondes: zo maak je het contrast met het bruine haar van je vriendin nog groter:
> Op deze manier maak je je blonde haar iets lichter

Welk type zijn jij en je vriendin?
15 type vriendinnen die we allemaal kennen

Deze inspiratie voor een vriendinnendagje:
> Ga je een dagje weg met vriendinnen? Dit wil je doen