3 items die je ’s ochtends nodig hebt

Je komt ’s ochtends je bed uit, kijkt in de spiegel en tja, daar ga je weer. Gisteravond alle make-up eraf gehaald en vandaag alles er weer op. Echt niemand heeft daar zin in, laat staan tijd voor. Het liefst toveren we alles weer op onze gezicht. Gelukkig heb je echt niet een volle laag make-up nodig om er wakker uit te zien. Met deze drie producten ben je eigenlijk al klaar. Zorg dus dat je ze in een tasje doet, zodat je onderweg naar je afspraak nog snel make-up op kan doen.

Blush

Het eerste product dat je goed kan helpen ’s ochtends is blush. ’s Ochtends zie je misschien nog wat bleek. En al helemaal in de winter. Met een roze kleurtje op je wangen krijg je al gelijk een andere uitstraling. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur het beste bij jouw huidskleur past? Lees dan hier welke blush jij het beste kan kiezen!

Wenkbrauwen

Naast blush kan het ook al een groot verschil maken om je wenkbrauwen een kleurtje te geven. Sommige vrouwen zijn gezegend met volle en donkere wenkbrauwen van zichzelf, maar als je dit niet hebt, zal je er met wenkbrauwpoeder of -potlood direct een stuk beter uitzien. Weet je niet welke kleur je nodig hebt? Geen nood, want dat lees je hier!

Lippen

Om het af te maken kan je nog een product aanbrengen op je lippen. Het hoeft niet een heel opvallende lippenstift te zijn, want zelfs een laagje vaseline of lipbalsem kan je look al beïnvloeden. Als je toch liever een kleurtje wilt, kan je het beste kiezen voor een nude lippenstift of gloss.

READ NEXT
Make-up tips voor iedereen met hooded eyes
Make-up basics die je een natuurlijke look geven
Snelle beauty tips voor vrouwen in tijdnood ’s ochtends