3 kleurcombinaties voor de herfst/winter

Heb je al een roze trui aangeschaft? En hangen er ook al een aantal rode items in je kast? Rood is namelijk dé herfstkleur. Deze twee kleuren mogen in ieder geval niet ontbreken in je kledingkast aankomend seizoen. En hoe je deze winter al deze kleuren combineert? Wij laten het je zien! Dit zijn de drie kleurcombinaties voor de herfst waar jij in gezien mag worden!

Lichtblauw en zilver

Deze kleurcombinatie zagen we al eerder maar het kan nog steeds! Zilveren boots zijn dit najaar ook helemaal in, combineer dit met een lichte jeans en je zal er bij lopen volgens de laatste trends. Ook zilveren opvallende sieraden zijn hot. Deze kunnen je outfit helemaal af maken. Hoe je het zilver ook combineert, deze kleurcombinatie vinden wij te gek.

Rood en donkerblauw

Rood is de kleur die veel gezien mag worden deze herfst en winter! Een rode trui, een rode jas, rode laarsjes, het mag allemaal. Kies in plaats van een zwarte broek voor een blauwe jeans om mee te combineren. Als je jouw rode kledingstuk op of onder je favoriete jeans draagt, zal het contrast extra opvallen. Je jeans en het rood zal zo mooier uitkomen. Rood maakt je outfit sexy en nét wat spannender. En iedereen kan deze kleur hebben, jij ook! Combineer je favoriete jeans met een witte (of roze) tee en een rood jasje, of een rode trui voor een basic look.

Roze en camel

Felroze of lichtroze zagen we het hele jaar al in de winkels hangen, maar ook de nieuwe collecties bestaan voornamelijk uit deze opvallende kleur. Dit najaar kan je het goed combineren met camel, try something different! We schreven al eerder dat lichtroze een kleur is die veel gezien gaat worden. Maar ook donkerder en feller roze mag gedragen worden. De camel kleur was misschien niet je eerste keuze om te matchen met die roze trui of dat roze jasje, maar deze kleurencombinaties kan juist hartstikke goed! Het is zeker niet saai en het staat je verstelt hoe leuk het er eigenlijk uitziet. Kies bijvoorbeeld een camel jas en draag hier een mooie roze trui onder.

 

Deze trends voor komend najaar mag je ook niet missen:
De 6 grootste herfst trends van dit jaar
5 grootste sieradentrends van dit najaar, we love!
7 haarkleurtrends voor aankomend najaar

PHOTO CREDITS: EMILY_LUCIANO