3 stylingfouten die we nooit maken met een skinny jeans

We dragen de skinny jeans allemaal. Als je even niet weet wat je aan moet trekken, is de jeans écht een go to jeans. Je zal wel denken, fouten bij een skinny jeans? Ja, inderdaad. Ook bij de skinny jeans zijn er een aantal stylingfouten die je eigenlijk niet meer mag herhalen.

Taille verbergen

Show a little. Laat bij het dragen van een skinny jeans je taille zien. Je figuur kan namelijk al snel verdwijnen als je een losse top draagt. Dit willen wij als vrouwen natuurlijk niet. Om dit te voorkomen, stop je je t-shirt aan de voorkant in je jeans. Zo zie je nog wat van je taille.

https://www.instagram.com/p/BsGdIl5H9na/

Accessoires

Met een skinny jeans oogt je outfit al snel casual. Draag daarom bij de jeans accessoires. Zo geef je je look meer body. Voeg een riem toe, een lekkere grote zonnebril en een tas kan natuurlijk ook echt niet ontbreken.

https://www.instagram.com/p/BrQPb9EnObn/

Strakke top

Een strakke top op een skinny jeans combineren vinden wij niet altijd een must. Voor een avond uit of een etentje is het een leuke look. Maar om als casual look te dragen naar je werk, daar zijn wij niet zo’n fan van. In plaats van de strakke top, is het juist leuk om het te stylen met een oversized top of een blouse en een paar stoere boots. Zo breng je meer contrast aan in je outfit. Daar zijn wij dol op.

https://www.instagram.com/p/BtXizewArkJ/

Met deze tips zat je jeans niet continu af:
Zo zit je jeans ALTIJD perfect

Ook nu kan je je favoriete jeans nog aan!
Zo combineer je een witte jeans in de winter

PHOTOCREDITS SHUTTERSTOCK