Zo zit je jeans ALTIJD perfect

Het komt best vaak voor dat je een broek hebt gekocht en er achteraf achterkomt dat hij net iets te los bij je heupen zit, of net niet mooi aansluit om je billen. Wij weten DE truc waardoor je jeans altijd perfect zit.

Ga de volgende keer wanneer je een jeans nodig hebt eens voor een raw denim stof. Deze stof kan je thuis laten krimpen, waardoor je hem precies op jouw figuur kan laten aansluiten. Bekijk het stappenplan hieronder, zodat je dit zelf ook kan proberen:

1. Bak met warm water

Wanneer je je nieuwe jeans hebt aangeschaft, leg je hem ongeveer een uur in een bak (of bad) met warm water. Gebruik bijvoorbeeld shampoo flessen om de broek ook echt tegen de bodem van de bak te drukken.

2.  Drogen

Haal de broek na een uur uit de bak met water en hang de broek op om te drogen. Wanneer de broek nog een beetje vochtig is, trek je hem aan. Zo droogt de broek terwijl je hem aan hebt en vormt zich precies om jouw lichaam.

3. Zo min mogelijk wassen

Probeer de broek zo min mogelijk in de wasmachine te wassen, want op die manier verandert de vorm weer en zit hij niet meer zo mooi als eerst. Als je hem dan toch wilt wassen, doe dit dan voorzichtig met de hand en verwijder vlekken met speciale vlekkenreiniger.

READ NEXT
Nooit meer broeken passen met deze briljante truc
De flared broeken die anders zijn dan je standaard zwarte versie
De jeanstrend die je nu in alle winkels ziet hangen

PHOTO CREDITS: SALOMÉ