4 dingen die je nu bij de H&M wil shoppen

Omdat we jou natuurlijk altijd willen voorzien van de meest actuele shopping adviezen, struinen we regelmatig veel verschillende online shopping sites af. Terwijl we dit deden viel ons oog deze keer op de site van de H&M. De H&M staat bekend om zijn goede basics die lang mee gaan in je kleding kast en dit seizoen hebben ze van 4 bepaalde items opvallend veel soorten.

Wij hebben de leukste voor je uitgezocht:

Midi rokken

De Midi rok: ideaal met dit weer. De H&M heeft ze in alle soorten en maten. Wil je nou een soepele rok met iets meer vorm, ga dan voor een geplooide rok van satijn. Ben je stiekem al een beetje een koukleum? Ga dan voor een iets dikkere rok van leer of wol.

[show_boutique_widget id=”868074″]

Coltruien

Wanneer je een coltrui zoekt zit je bij de H&M altijd wel goed. Elk winterseizoen zijn ze voorzien van de lekkerste coltruien die je het liefst nooit meer uit doet. Wij hebben de leukste voor je geselecteerd:

[show_boutique_widget id=”868086″]

https://www.instagram.com/p/B2JCbo_CIOH/?utm_source=ig_web_copy_link

Blazers

Ook voor een blazer kun je bij de H&M goed terecht. Strak, getailleerd, oversized of double breasted… ze doen het altijd goed. In de zomer is zo’n blazer leuk als buitenjas, maar omdat de winter weer voor de deur staat kun je de blazer natuurlijk ook heel goed binnen dragen.

[show_boutique_widget id=”868075″]

https://www.instagram.com/p/B1bsXLaiyWl/?utm_source=ig_web_copy_link

Hoge laarzen

Om je outfit af te maken is een goede laars zeker geen overbodige luxe, Bijvoorbeeld bij een midi rok of een goede jeans. Met deze hoge laarzen geef je je outfit net die stoere touch.

[show_boutique_widget id=”868078″]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »