4 items die je nodig hebt voor de winter

De truc om het niet koud te krijgen in de winter is: Laagjes. Zo ben je niet de hele dag afhankelijk van het item dat je draagt en kan je iets extra’s aan doen als je het koud hebt, of iets uittrekken als je het warm hebt. Wij hebben vijf items voor je uitgezocht waarmee jij de winter overleeft en een echte laagjes pro wordt.

1. Sjaal

Dit is iets wat echt niet mag ontbreken in je wintergarderobe. Voor buiten is het heerlijk om een dikke, warme sjaal om te hebben, maar ook voor binnen kan je hem lekker om je heen slaan of zelfs gebruiken als dekentje. Wij raden aan om te kiezen voor een hele brede en lange sjaal, zodat je zeker weet dat je het niet koud krijgt.

2. Wit lang t-shirt

In de winter draag je snel een dikke trui met een eenvoudige jeans. En tja, laten we eerlijk zijn, dat kan soms best saai worden. Iedere dag weer zo’n trui. Maar je creëert een extra laagje door er een lang wit t-shirt onder te dragen. Zorg wel dat je kiest voor een v-hals zodat je geen rand boven je trui bovenuit ziet piepen, niets knaps aan. Tenzij het een leuk kraagje is, natuurlijk.

3. Coltrui

Een coltrui houdt je nek lekker warm in de winter. Veel mensen worden verkouden en krijgen keelpijn als het zo koud wordt buiten, dus als dit item combineert met een sjaal doe je er in ieder geval alles aan om tegen de kou bestand te zijn! Verder kan je het ook onder een blouse, trui of mouwloze jurk dragen. Zo heb je een extra laagje en daarnaast is dit ook erg stijlvol.

4. Boyfriend blouse

Je kan zo’n blouse perfect dragen over een trui of shirt. Vooral met de knoopjes open krijg je hierdoor een stoere, maar nog steeds fashionable look. En het item kan je ook blijven dragen in de zomer, bijvoorbeeld als dun jasje.

READ NEXT
Haal je kledingkast uit z’n winterdip
Zo kleed jij je stylish aan in de winter
8 outfits die het populairst zijn deze winter