4 manieren om je Starbucks bezoekje gezonder te maken

Ben je wel eens een dagje wezen shoppen in een onbekende stad en ging je met het OV weer naar huis? Dan is de kans groot dat jullie een pauze hebben ingelast bij Starbucks. Logisch ook. Je kunt op deze manier de dag gezellig en lekker afsluiten. Toch zijn er veel mensen die het bezoekje aan Starbucks overslaan omdat het “ongezond” zou zijn. Maar daar heeft MonStyle iets op bedacht. We hebben het dan niet over het skippen van de siropen, volle melk en zakjes suiker. Want zonder deze extra’s kan een drankje bij Starbucks nog steeds een calorieën bom zijn. Nee, wij hebben het op een andere manier onderzocht. Kies voortaan voor:

1. Skinny flavored Latte – Grande, non-fat milk
Dit drankje bevat 120 calorieën en geen vet. Maar dat komt natuurlijk omdat je kiest voor non-fat milk. Er zitten ook geen suikers in. Dit drankje wordt ook wel de “queen of the calorie conscious drinks” genoemd.

2. Coffee Light Frappuccino Blended Coffee – Grande
Deze variant van Starbucks bevat maar liefst 110 calorieën en 0 vetten. In dit drankje zit dan wel weer 23 gram suiker. Als je een kleine variant neemt, zal dit aantal natuurlijk minder worden. De frappuccino’s zijn normaal gesproken altijd koud, zo ook deze versie. Er zijn natuurlijk veel smaken, maar deze heeft de minste calorieën.

3. Teavana Shaken Iced Passion Tango Tea – Grande
Wat veel klanten bij Starbucks niet weten, is dat je ook gewoon een kopje thee kunt nemen. In deze thee zit simpelweg niks aan boosdoeners: geen calorieën, geen vetten en ook geen suikers. Wie heeft er een strippenkaart voor deze thee?!

4. Valencia Orange Refreshers – Grande
Met het warme weer snappen we dat je liever een koude drank kiest. Je kunt dan kiezen voor een fruitdrankje. Deze bevat 90 calorieën, geen vetten en 20 gram suiker. Bij dit drankje hoef je ook niet te balen dat je geen cafeïne kick krijgt want er zitten evengoed koffie-extracten in.

En met deze speciale Starbucks app kun jij je favoriete drankje naar je vrienden appen!

READ NEXT:
10 feitjes over koffie die je vast niet weet
Zo maak je zelf Starbucks koffie!
Dit gebeurd er met je gezicht als je stopt met koffie drinken

Source: Instagram