4 manieren om stijlvol de winter door te komen

Winter: dat betekent dat onze huid nét iets bleker is dan in de zomer (want tja, iedere week naar de zonnebank is ook geen goed idee) en ons haar is niets meer dan een statisch hoopje. Toegeven aan het feit dat we er in de winter gewoon net iets minder goed uitzien? No way! Wij hebben namelijk tips om stijlvol de winter door te komen!

Zoek accessoires waar jij je goed bij voelt

Of je stijl nu super uitbundig of juist erg minimalistisch is: als je sieraden hebt die je overal bij kunt dragen, zit je altijd goed. Wanneer je niet zo tevreden bent met je outfit of je hebt een bad hair day hebt, maken sieraden een heel veel goed! Trek eens een paar verschillende outfits aan voor de spiegel en kijk eens welke sieraden daar leuk bij staan.

Vind je favoriete item

We hebben allemaal wel een item waarvan we denken: dit is een héle goede aankoop. Die ene zonnebril die je iedere zomer weer draagt of die ene blouse die je in allerlei kleuren hebt ingeslagen omdat ‘ie zo mooi staat. Als je een outfit hebt waarin je je écht goed voelt, voel je vaker meteen een stuk beter -en dus ook stijlvoller!-

Experimenteer met laagjes

Laagjes dragen in de winter is sowieso super handig om warm te blijven, maar het ziet ook nog eens super stijlvol uit. Wat dacht je van een coltrui onder een blouse of dat ene jurkje die eigenlijk nét iets te koud is? Laagjes dragen is de perfecte oplossing!

Juiste kleur

De juiste kleur vinden voor jezelf is best lastig. De kleur moet je namelijk niet bleek maken. Wanneer je vaak veel items in dezelfde kleur koopt, weet je stiekem dat je (waarschijnlijk) de juiste kleur hebt gevonden. Kom je er écht niet uit? Ga dan voor zwart. Black is always a good idea!