4 tips van een diëtist die IEDEREEN wil gebruiken

Wil je gezonder leven, aankomen of juist afvallen? Dan is het verstandig om naar een dietist te gaan. Helaas kost dit niet niks, en moet je er wel de tijd voor hebben. Dus, wil je het op je eigen houtje doen? Dan moet je natuurlijk wel de goede tips hebben. Wij lichten alvast het tipje van de sluier en hebben 4 tips van een diëtist voor je die IEDEREEN wil gebruiken. Wat je doel ook is.

Neem dagelijks probiotica en een visolie pil

Dagelijks allerlei soorten supplementen nemen heeft vaak geen toegevoegde waarde.  Probiotica en visolie daarentegen, die worden aangeraden door een diëtist. Visolie vooral als je weinig vis eet.

Houd bij wat je dagelijks eet

En dan niet om bij te houden hoeveel calorieën je dagelijks tot je neemt. Nee, gewoon om te kijken wat je precies eet. Zo wordt je bewust van wat je eet en wordt je eetpatroon veranderen makkelijker omdat je precies weet wat je precies moet veranderen.

Eet proteïnen bij het ontbijt

The most important meal of the day! Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je ontbijt uit veel proteïnen bestaat. Dit geeft je metabolisme een boost en het zorgt ervoor dat je vol blijft tot je lunch. Griekse yoghurt met wat amandelen, zelfgemaakte granola (zonder toegevoegde suikers) of een groenteomelet zorgen bijvoorbeeld voor een perfecte start van je dag.

Eet voor het sporten

Sporten met een volledig lege maag gaat niet zo makkelijk, maar toch is het beter om te eten voordat je gaat sporten. Ga voor een kleine gezonde snack zoals een gekookt ei of wat worteltjes met hummus. Test het maar, het sporten wordt zo alleen maar beter te doen.

Meer lezen?
4x eten waar je volgens diëtisten geen gram van aankomt