4 x plekken om óók deodorant te gebruiken

Last van klotsende oksels of een natte rug? Nu de zon steeds vaker tevoorschijn komt overkomt je dit waarschijnlijk nét iets vaker dan in de winter. Nu proberen we nare geurtjes zo veel mogelijk te bestrijden door deodorant onder de oksels te smeren, maar het blijkt ook op andere plekken te werken. Lees hier waar je ook deo kunt gebruiken om alledaagse ongemakken te lijf te gaan!

4 plekken om óók deodorant te gebruiken

1. Onderkant van je voeten
Snel last van zweetvoeten? Pak je anti-transpirant stick erbij en rollen maar! Laat het ’s ochtends voordat je je schoenen aantrekt even goed drogen, en de onzekerheid over je geurende voeten verdwijnt als sneeuw voor de zon.

2. Rond je bikinilijn
Zwemkleding betekent scheren. En wie heeft er na het trimmen van ‘het tuintje’ nou geen last van jeukende, rode bultjes? De oplossing die je altijd in je tas of koffer heb zitten, geloof het of niet, is ongeparfumeerde deodorant! Het schijnt dat je ingegroeide haartjes en scheerwondjes kunt voorkomen door deodorant rond je bikinilijn aan te brengen. Gebruik hiervoor wel een andere roller dan degene die je onder je oksels gebruikt, et voilà!

3. Op je handen
Heb je binnenkort een sollicitatie of een spannend gesprek en wil je geen klamme hand schudden? Door een avond van te voren (voor het slapengaan) anti-transpirant aan te brengen op je handen, zul je de volgende dag nergens last van hebben. En het gesprek heb je binnen no-time in de pocket!

4. Onder je borsten
Durf je je grijze lievelings T-shirt in de zomer niet aan omdat je bang bent voor zweetvlekken onder je borsten? Ook daar kun je met alle gemak deo aanbrengen. Trek dat fijne shirt dus maar gauw uit de kast!