Sommige vrouwen hebben veel geluk en sommige wat minder: dik haar. De mooiste haarcoupes, hoe dikker hoe beter. Het zit bij hen ook altijd goed. Maar meiden met dun haar: we help you out! Wij geven je de 4 mooiste looks voor dun haar die helemaal niet moeilijk zijn! Let the other girls get jealous! 

1. Wrapped ponytail
Maak een middenscheiding en doe je haar in een lage staart. Pak aan de onderkant één plukje en draai deze om je elastiekje heen. Als je elastiekje niet meer zichtbaar is, pak je een heel dun, doorzichtig elastiekje. Schuif deze om je staart en probeer ‘m onder je “gedraaide plukje” te krijgen. Stop vervolgens je “aparte plukje” gewoon weer bij de rest van je haar en wikkel het elastiek nog 2 keer om je staart heen. Nu blijft ‘ie gewoon de hele dag zitten.

Schermafbeelding 2016-02-15 om 09.52.34

2. Messy ponytail
Doe je haar in een middenscheiding en doe het daarna losjes in een lage staart. Trek aan de voorkant nog wat plukjes los en laat die lekker langs je gezicht hangen. Tip: voor een effortless chic look, gebruik een krultang om je plukken wat slag te geven.

Schermafbeelding 2016-02-15 om 09.55.21

3. Diepe zijscheiding 
Door een diepe zijscheiding lijkt het net alsof je haar veel meer volume heeft. Als wij vrouwen met dun haar iets willen, is het wel meer volume in ons haar! Schermafbeelding 2016-02-15 om 10.01.41

4. Half up do 
Maak een diepe zijscheiding en pak ongeveer de helft van je haar. Zet het vast met een speldje of elastiek en “trek” het nog even wat losser aan de bovenkant. Zo krijg je wat meer volume in je haar, terwijl je er niet zo veel aan gedaan hebt! Schermafbeelding 2016-02-15 om 10.02.32

READ NEXT:
Veroorzaker van slechte huid en haar: het kussen!
Françaises doen deze 6 dingen nooit met hun haar
Haartrend: kickbox vlechten!

source: Song of Style // Instagram // Instagram // Instagram // Instagram
(Visited 1,816 times, 1 visits today)