Stijlvolle en snelle kapsels waarmee je de warme dagen doorkomt

Als je op vakantie of thuis bent en het is warm, dan is het soms lastig te bedenken wat je wilt met je haar. Laat je het los? Of steek je het op. Wat is er nou fijn? Het is handig om even wat haarstijlen achter de hand te hebben voor als je het even niet meer weet. Gelukkig hebben wij die! Dit zijn stijlvolle en snelle kapsels voor als het warm is. Dan hoef je je daar in ieder geval niet meer druk over te maken.

The messy bun

Het is zo eenvoudig en staat ook nog eens erg leuk. Juist als je er niet te veel aandacht aan besteedt, zit de knot het leukst. Je haar is zo omhoog, waardoor het je niet in de weg zit. Ook voelt het hierdoor niet zo warm want je hebt geen plakkerige haren in je nek.

Half up, half down

Toupeer je haar een beetje bovenop en maak het vast met een clip of maak een kleine knot met een elastiek. Laat de rest loshangen. De helft van je haar hangt nu op je schouders in plaats van de hele bos. Dat is minder warm.

De staart

Hiervoor geldt hetzelfde als bij de messy bun, besteed er niet teveel aandacht aan en het zit al snel goed. Om een extra touch te geven aan je haar, kun je een pluk haar om het gedeelte van je elastiekje wikkelen. Zo zie je het elastiekje niet meer.

Haarband

Draag een haarband of een sjaaltje in je haar en steek het op of draai het in een lage knot. Zo zie je er stijlvol uit en is je kapsel hot weather proof!

Rapunzel

Ga voor een vlecht. Als je hem een beetje nonchalant vlecht ziet het er al een stuk stoerder uit. Hier kun je ook een sjaaltje doorheen knopen voor een zomers effect.

Meer over your precious hair?
> Zó droogt je haar dus sneller
> Eet je haar gezond en glanzend!