5 bizarre gadgets voor je viervoeter

Vandaag is weer de dag dat jij je huisdier extra mag verwennen. Het is namelijk Dierendag. Je kan je huisdier natuurlijk extra verwennen met wat lekkers, maar ze worden ook blij van nieuw speelgoed. Daarom hebben voor jou en je huisdier de tofste gadgets op een rijtje gezet.

Skype voor je huisdier

We vinden het iedere keer weer lastig om ons huisdier achter te laten als we gaan werken. PetChatz dacht daar ook zo over. Zij kwamen met DE oplossing. Namelijk Skype voor je huisdier. Het is een computerscherm dat je aan de muur kunt hangen. Hiermee kan je communiceren met je huisdier terwijl je van huis bent. Je kan zelfs via het apparaat een koekje geven. Musthave!

Katten buideltrui

Of je kat hier gelukkig van wordt weten we natuurlijk niet, maar wij worden hier wel heel blij van. Je kan je kat of kleine hond de hele tijd lekker warm bij je dragen met deze trui. De kwastjes van de trui kan je gebruiken om te spelen met je kat.

 

Frolicat cheese

Met de Frolicat cheese kan je de behendigheid en het jacht instinct van de kat trainen. Plus, je kat kan zich hier echt úren mee vermaken.

Pimp your dog

Heeft je hond een niet zo heel erg mooi gebit? Dan is dit piepspeeltje de oplossing. Je hond kan er heerlijk op kauwen terwijl jij naar een mooie glimlach kijkt. Maar het ziet er bovenal gewoon heel grappig uit.

DJ krabtafel

Om te voorkomen dat je kat aan je meubels gaat krabben kan je een krabpaal neerzetten. Helaas zijn deze vaak groot en een doorn in het oog. Maar wat dacht je van deze DJ krabtafel voor je kat? Je kat kan hier perfect zijn nagels aan slijpen.

 

Heeft jouw Instagram leuke dieren nodig?
> Deze dieren wil je volgen op Instagram

Wist jij al dat deze merken dierproef vrij zijn?
> Deze merken verkopen diervriendelijke make-up producten

 

PHOTO CREDITS: FONQ