Waarom je beter een hond kan nemen in plaats van een relatie

Valentijnsdag, het is niet onze favo feestdag. Na eindeloos lang swipen zijn we nog steeds niet onze droomman tegen gekomen. We hebben de mannen opgegeven en zijn tot de conclusie gekomen dat je véél beter een hond kan nemen in plaats van een relatie. Zo kan jij op Valentijnsdag gewoon zeggen dat je je ‘ware liefde’ hebt gevonden. Dat dit in werkelijkheid je viervoeter is, hoeft natuurlijk niemand te weten. We hebben op een rijtje gezet waarom je beter een hond kan nemen.

Ze zijn minder duur

Een relatie is duur. Je wil samen leuke dingen doen, moet elkaar (én elkaars familie) cadeaus geven en je gaat veel te vaak ‘even uiteten’. Tel dit eens allemaal bij elkaar op. Precies ja, dat is erg veel geld.

We zeggen niet dat een hond niks kost, maar de koste van deze lieve viervoeter liggen lager dan die van de gemiddelde relatie.

Je kan ze alles vertellen

Je kan altijd terecht bij een hond. Alle grappige verhalen, irritaties en gevoelens kun je uiten bij je viervoeter. Tegen deze lieverd kun je de hele avond aan blijven praten zonder dat hij of zij een oordeel heeft.

Het maakt niet uit welke film je kijkt

Een hond vind alles prima en zal niet boos worden als je alwéér The Titanic gaat kijken, zo lang hij of zij maar lekker met je kan knuffelen tijdens het kijken van de film. Ook kan je samen met een hond je favo serie kijken. Hij zal nooit stiekem een aflevering vooruit kijken en jij kan gewoon beslissen dat jullie Gossip girl gaan kijken.

Ze zijn altijd blij om je te zien

Een hond is al-tijd blij om je te zien. Of je nou tien minuten van huis bent geweest of twee weken. Je trouwe viervoeter is altijd enthousiast als je thuiskomt.

Ze zorgen dat jij ’s nachts meer lakens hebt

Ein-de-lijk om 3 uur ’s nachts eens geen ruzie om de lakens. Een hond neemt geen lakens in beslag. Meer voor jou dus! Zo heb ’s nachts jij extra veel vrijheid.

Je hoeft geen rekening met ze te houden

Dat is natuurlijk niet helemaal waar, want je kan een hond niet de hele dag alleen laten, maar je hoeft je niet te verantwoorden naar je hond toe. Zin in een vriendinnenavondje? Nodig ze lekker uit! Een hond vindt helemaal prima dat je vriendinnen een drankje komen doen.

 

Je hond weet dus gewoon wat je zegt
Je hond kan jou dus WEL verstaan

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK