5 fouten die stijlvolle mensen nooit maken

Je haat ze zo nu en dan intens. Maar dat komt alleen maar omdat ze er al-tijd pico bello uitzien, terwijl het voor jou een hele mijlpaal is als je je haar 3 keer per week in model heb gebracht. Dit zijn de 5 fouten die de meest stijlvolle mensen nooit maken!

1. Te bang zijn om te experimenteren

Weet je niet helemaal zeker of een bepaalde modetrend bij je past? Probeer het gewoon uit! Dat is de enige manier om erachter te komen. Ben je bang om print op print te dragen? Mix and match! En wedden dat je met complimenten overspoeld zult worden?

2. Er onverzorgd uitzien op een drukke dag

Zelfs als ze een druk weekend voor de boeg hebben, die nogal wat voorbereiding vergt, zien ze er uit om door een ringetje te halen. Hoe doen ze dat toch?

3. Het huis verlaten met onverzorgde voeten

Wat is er nou onverzorgder dan afgebladderde nagellak? Niks! Stijlvolle mensen zorgen er dan ook altijd voor dat dit bij hen niet het geval is. En hoe moeilijk kan het zijn? Plan gewoon een keer per week een avondje voor jezelf in.

4. Je schoenen matchen met je tas en je outfit

Ken je ook die heerlijke vrouwen die van top tot teen in een blauwe outfit lopen? Gematcht (jawel) blauwe laarzen, een blauwe tas, een paar blauwe oorbellen en als je geluk hebt, dragen ze daar ook nog een blauwe sjaal bij. Smullen! Stijlvolle mensen kiezen ervoor om juist voor een andere kleur schoenen te gaan, om het net wat spannender te maken.

5. Schoenen dragen die goedkoop lijken

Shoes can make or break your outfit. Te hoge hakken of schoenen die niet goed zitten leiden af van je super mooie outfit. Heb je dus schoenen die niet goed zitten? Trek ze niet aan!

Meer lezen?
Dit zouden Franse vrouwen NOOIT doen met hun haar