5 keer zo combineer je witte laarsjes

Schoenen kunnen je outfit maken of breken. Mooie opvallende boots kunnen je simpele look een echte update geven. Wat dacht je van witte boots? Je moet er misschien even aan wennen, maar echt, je slaat de plank niet mis met witte laarsjes. We zien ze in verschillende modellen en met verschillende hakhoogtes.

Nu horen wij vaak het excuus: ‘Ja, maar witte laarsjes worden zo snel vies.’ Dat wit een besmettelijk kleurtje is, kunnen wij natuurlijk niet ontkennen. Maar we zijn toch allemaal verzot op onze witte sneakers?

Vooral in de zomer zijn de witte sneakers overal op straat te zien. Iedereen loopt namelijk tegenwoordig met witte sneakers. Tijd voor iets nieuws dus! Ruil je klassieke en oude vertrouwde witte sneakers maar in voor een paar laarsjes.

Witte laarsjes combineren eigenlijk goed met vrijwel alles. Bij deze gewaagde laarsjes denk je al heel snel aan een stoere look. Dit kan, maar hoeft natuurlijk helemaal niet. Er zijn verschillende manieren waarop je deze laarsjes kunt stylen. Wij doen het even voor:

Onder je geliefde jeans

De witte laarsjes kun je gewoon heel simpel en stoer dragen onder een cropped jeans. Je kunt met een laarsje en een jeans superveel verschillende kanten op. Draag hem met een white tee voor een casual look of met een mooie top voor een vrouwelijke look.

[show_ms_widget id=”36003930″ image_id=”41865999″ width=”675″ height=”1277″]
JEANS – STRADIVARIUS
TOP – STRADIVARIUS
KETTING – TOPSHOP
TAS – SAINT LAURENT
LAARSJE – CHLOE

 

Denim rokje

Het denim rokje is hot en de witte laarsjes zijn ook hot, waarom combineren we deze dan niet gewoon? Lekker zomers en  je benen lijken nog eens extra bruin door de witte kleur van de laarsjes.

[show_ms_widget id=”36003932″ image_id=”41866001″ width=”675″ height=”1277″]
T-SHIRT – FIORUCCI
ROKJE – STRADIVARIUS
SCHOEN – BALENCIAGA
PANTY – OROBLU
OORBELLEN – ANNA+NINA

 

Een lief jurkje

Wij houden van het mixen van verschillende prints, kleuren, maar ook verschillende stijlen. Draag de stoere laars eens met een lief jurkje. Denk aan een kanten jurkje met deze gave laarsjes. Een perfecte combinatie.

[show_ms_widget id=”36003934″ image_id=”41866003″ width=”675″ height=”1277″]
JURKJE – SELF-PORTRAIT
LAARSJE – MANGO
TAS – MICHAEL KORS
KETTING – TOPSHOP
OORBELLEN – TOPSHOP

 

Flared jeans

Dat een hak het mooiste staat onder een flared jeans moge duidelijk zijn. Hierdoor creëer je namelijk nog meer lengte. Maar wat je misschien nog niet wist, is dat je er ook het beste een puntige schoen onder kan dragen. Een white pointed toe enkellaarsje met een hak it is.

[show_ms_widget id=”36003933″ image_id=”41866002″ width=”675″ height=”1277″]
T-SHIRT – TOPSHOP
BROEK – J BRAND
LAARSJE – MANGO
TAS – TOPSHOP
ZONENBRIL – CHLOE
KETTING – ANNA+NINA

Midi skirt

Midi skirts, je kunt er deze zomer niet omheen en de winkels hangen er vol mee. Het enige dingetje is dat die midi skirt je outfit al snel heel girly maakt. Om je outfit stoerder te maken, combineer je de ruffle skirt gewoon met een t-shirt en (je raadt het al) witte laarsjes.

[show_ms_widget id=”36003935″ image_id=”41866004″ width=”675″ height=”1277″]
T-SHIRT – FENDI
ROK – TOPSHOP
LAARSJE – MONIQUE LHULLIER
KETTING – FOREVER21
TAS – &OTHER STORIES

 

PHOTO CREDITS MANON MEIJERS