5 manieren om een jurkje te dragen in de winter

Als je in de ochtend even niet weet wat je aan moet doen, is een jurkje de perfecte oplossing. Je hoeft niet na te denken over welke top je met welke jeans of rok gaat combineren en je ziet er ook nog eens vrouwelijk uit. Genoeg redenen dus om onze jurken het hele jaar door (ja, ook in de winter) te dragen. Weet jij niet goed hoe je je jurkje kunt dragen in de koudere maanden zonder dat je de hele dag loopt te bibberen? Dan geven wij jou wat inspiratie. Op deze 5 (!) manieren kun je je jurkje dragen in de winter.

1. Over een turtleneck

Dat een lange sweaterdress ons warm kan houden in de winter, kunnen we ons allemaal wel voorstellen. Maar met een mouwloos jurkje lijkt het ons toch iets lastiger om warm te blijven. Gelukkig is hier een hele goede oplossing voor. Haal je coltrui met lange mouwen uit de kast en draag hem onder het jurkje om je armen én hals warm te houden.

TRUI –
JURK –
SCHOEN –
PANTY –

 

2. Onder een sweater

Door een dikke trui over je jurkje te dragen, verandert je jurkje in een soort rokje. Het is niet alleen stijlvol maar de sweater helpt je ook om de hele dag warm te blijven. En het is natuurlijk heel comfortabel..

TRUI –
JURK –
SCHOEN –
PANTY – WOLFORD
KETTING – TI SENTO MILANO 

 

 

3. Met overknee boots

Jurkjes en overknee boots zijn de perfecte combinatie voor een vrouwelijke outfit in de winter. De lange laarzen houden je benen hoe dan ook warm en zijn heel sexy. Draag een jurk die net boven de laarzen uit komt en combineer hem met een jas van dezelfde lengte. Dan kan het zeker niet misgaan.

OVERKNIES – DUNE LONDON
PANTY – WOLFORD
JURK – & OTHER STORIES
JAS – STRADIVARIUS

4. Midi jurk met een lange jas

Wil je een midi jurk dragen? Combineer hem dan met een lange jas die ongeveer op dezelfde lengte valt. Doordat je twee lagen over elkaar draagt, zul je het zeker niet snel koud krijgen.

JAS –
JURK –
PANTY – WOLFORD
SCHOEN – RAID

 

5. Maxi jurk met een korte jas

Als je je maxi dress combineert met een lange jas, kan dit een beetje too much worden. Je silhouet valt dan namelijk weg waardoor je er dikker of vormlozer uit kan zien dan je bent. En dat wil je natuurlijk niet.. Draag je lange jurk dus juist met een korte jas als een leren jack of een korte versie van de trenchcoat.

JAS – MAJE
JURK – JUST FEMALE
PANTY – WOLFORD
SCHOEN –
KETTING – ISABEL MARANT

 

 

Deze zomerjurk wil én kan je nu al dragen:
> De zomerjurk die je nu al wil dragen

Dit doe je aan die irritante afzakkende panty’s:
> Eindelijk de oplossing: zo zakt je panty dus NOOIT meer af

Dit is waarom je een lange jurk in je kast wilt hebben:
> Vijf redenen waarom je NU een langere jurk wil aanschaffen

PHOTO CREDITS: SINDIARIFI