Zo kies jij de perfecte dikte van je panty

Niets zo vervelend als thuiskomen met je nieuwe panty en bij het aantrekken er achterkomen dat deze veel te dik of juist veel te dun is.

Maar het is ook zo verdomd lastig om te zien in de verpakking en die deniers… het zegt precies niks. Laten we eerlijk zijn de verleiding om het dragen van een panty af te schaffen is groot. Maar ja, we willen toch dat ene jurkje nú echt aan. Wij hebben daarom de panty gids voor je gemaakt.

De dikte van een panty heeft dus alles te makken met deniers. Denier is de eenheid die de fijnheid van een panty aangeeft. Hoe hoger het denier getal, hoe dikker de panty. En vice versa.

Ultra-transparant

De ultra-transparante panty is tussen de 8 en 12 denier. Het is de panty die je eigenlijk niet ziet en is vooral geschikt voor nog net niet blote weer. Het is geen zomer panty, die bestaan niet dames!  En heb je nou een gelegenheid waarbij je echt een huidkleurige variant aan moet dan graag in deze dikte.

Transparant

Een printje op je panty? Dat kan zeker leuk zijn. Ga dan voor de transparante panty van 15 t/m 20 denier, zo is het patroon mooi te zien. Houdt de rest van je outfit dan wat rustiger en zorg ervoor dat je panty de eye catcher is van je outfit.

Semi-transparant

Het woord zegt het eindelijk al maar deze panty van 30 t/m 40 denier is nog een beetje doorzichtig. Is geschikt in de herfst of bij een chique feestje wanneer je toch nog een beetje been wil showen.

Opaque

Deze 60 t/m 100 denier panty zijn dik en sterk. En zijn fijn tijdens koud weer. Mocht je nou willen gaan voor een kleurige variant is dit de dikte die je wil hebben.

Wil je meer weten over de panty’s?
Lees hier wanneer je welke draagt en hoe je deze combineert

Zónder het koud te krijgen, natuurlijk
> 5 manieren om een jurkje te dragen in de winter

Shop hem voordat het te laat is..
Dit Topshop rokje wil je NU kopen

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI