5 prints die er duur uitzien

Soms kan een item er al duur uitzien door de print (en dan hoeft hij niet eens veel te kosten)! Maar dan moet je wel de juiste print dragen. Want ondanks dat de panterprint heel leuk is, ziet hij er niet duur uit. Deze 5 prints zien er wel duur uit en misschien heb je ze al wel in je kast hangen!

Streepjes

Streepjes zijn altijd goed. Deze print is ook zo tijdloos, je kunt hem elk jaar weer opnieuw dragen. Vooral dunne streepjes zien er erg high-end uit, maar dikke streepjes laten je outfit er ook al duurder uitzien.

[show_shopthepost_widget id=”2691355″]

Bloemenprint

Één van de grootste trend van dit voorjaar is toch wel de bloemenprint. Om je outfit er high-end uit te laten zien kun je het beste voor de grote bloemenprint kiezen. Het maakt niet uit in welke kleuren de bloemen zijn, ze geven je een high-end look.

[show_shopthepost_widget id=”2691425″]

Gingham

De gingham print werd ineens een hele happening. Maar ondanks dat deze print best wel heftig is, kun je  de gingham heel goed combineren. Je hoeft niet meteen je hele outfit vol met gingham te dragen, maar het is al genoeg met alleen een topje. (Zo draag je de gingham print.)

[show_shopthepost_widget id=”2691401″]

Sterren

Onze favoriete print is toch wel de sterren print. Deze print geeft ook meteen een stoere, maar toch dure look. Wij houden van deze rock look en je kunt deze print ook elk jaar weer dragen.

[show_shopthepost_widget id=”2691379″]

Stippen

De wat lieve print is zeker de stippen print. Deze print is erg populair, maar daarin tegen laten de stippen je outfit er meteen duur uitzien. Deze print is zeker een aanrader voor een sollicitatie gesprek of een andere belangrijke afspraak.

[show_shopthepost_widget id=”2691358″]

Ook deze lente zijn er nieuwe prints
Dit zijn de prints voor in de lente

Je kunt prints ook heel leuk combineren
Zo combineer je verschillende prints als een pro

Deze geheimen wil je weten!
Geheimen om je outfit er high-end uit te laten zien

PHOTOCREDITS : EMFILES