Geheimen om je outfit er high-end uit te laten zien

Als je een outfit er high end wilt laten uitzien zijn er een paar dingen waar je op moet letten, zoals de juiste sieraden dragen en de juiste stoffen. Maar dat is natuurlijk niet alles, want om iets er duurder uit te laten zien, moet je ook de juiste pieces hebben. Sommige items zien er duur uit terwijl ze dat helemaal niet zijn. Nu kun je natuurlijk op zoek gaan naar een goede dupe, zoals deze Balenciaga heels of deze beauty dupes, die precies op elkaar lijken. Maar je kunt ook gewoon gaan voor simpele items die iedere outfit er high-end laten uitzien.

Sandalen

Nu dat het warme weer er langzaam, maar zeker aan begint te komen, komen de sandaaltjes weer tevoorschijn. Maar in plaats om voor wat hele heftige in your face sandalen te gaan, kun je beter kiezen voor simpel en sleek. Een paar simpele zwarte of nude kleurige sandalen passen overal bij en geven en zijn hartstikke chic.

All white

Hoewel wij grote fans zijn van een all black look en deze zeker ook heel classy is, is zwart misschien niet de meest ideale kleur in de warmere periodes. En dat maakt helemaal niet uit want een all white look geeft je meteen een hele upgrade.

Lange rok

Een minirok is perfect voor het faken van superlange benen, maar voor een extra classy lookje kun je beter gaan voor een iets langere rok of jurk.

Blazer

Een blazer behoort tot één van de meest classy items en kan je outfit er meteen high end uit laten zien. Zo kun je het gewoon dragen op een t-shirt en een jeans en BAM: Je look is kantoorvriendelijk. Maar je kunt een blazer nog een beetje iets extra’s geven door het op je schouders te hangen.

Simpel

Laatst waren shirts met grote merklogo’s helemaal hot. En hoewel het misschien wel gaaf is, maakt het je outfit niet meteen heel high-end. Zelfs als het shirtje van een high-end merk is. Kies gewoon voor een simpel shirtje en een goede jeans.

Hakken

Een knap paar hakken zijn perfect om iedere outfit een boost te geven. En hakken zijn misschien niet de meest comfortabele schoenen, dat is verleden tijd met deze tips. Kies voor zwarte of nude heels. Dat kan natuurlijk een pump zijn, maar ook een strappy heel.

Zijden sjaaltje

Zijden laat iedere outfit er duurder uitzien. Deze fijne stof straalt luxe uit. En met een klein zijden sjaaltje boek je al snel resultaat. Nu kun je het natuurlijk gewoon om classy als een sjaaltje dragen, maar er zijn nog andere manieren om een zijden sjaaltje aan je look toe te voegen.

Tas

De details doen het em als het gaat om kleding. Zorg er dus voor dat je een mooie tas en goede schoenen draagt. Dit betekent dat ze niet vies of versleten moeten zijn.  Het hoeft zeker geen dure tas te zijn (zo spaar je voor die Chanel tas), als die er maar stevig en sleek uitziet.

Nu wilt je natuurlijk weten welke items een investering zeker waard zijn
> In deze items mag je dit jaar investeren!
> De beste investering voor 2017
Nu is de tijd om te investeren in een kasjmier trui!

PHOTOCREDITS : STYLE