5 redenen waarom je NU met je zus op vakantie wil

Laten we beginnen met de vraag, heb jij een zus? Dit is natuurlijk hartstikke leuk maar er zijn ook keerzijdes. Ze is waarschijnlijk niet op haar mondje gevallen als je een bad hair day hebt of als ze dat pukkeltje ziet op je voorhoofd, die je zo goed had verstopt. En dan de klapper op de vuurpijl zie je (regelmatig) op social media voorbijkomen dat ze je gloednieuwe broek aan heeft getrokken zonder dit te vragen. Herkenbaar? Dan wil jij met je zus op vakantie! Dit zijn de vijf redenen waarom jij nu je vakantie met je zus wil boeken.

1. Geen verrassingen

Als er een persoon is die je van top tot teen kent, is het je zus. Je bent met haar opgegroeid en kent al haar trekjes en maniertjes. Het is geen verrassing dat zij ongelooflijk rommelig is of nooit de deur achter zich dichttrekt. Dit scheelt dus veel irritatie op vakantie. Jullie zijn aan elkaar gewend na al die jaren een badkamer moeten delen en tenslotte hebben jullie vroeger al genoeg ruzie gemaakt op de achterbank naar Frankrijk.

2. Als jij die oranje spraytan wil gebruiken, dan doe je dat!

En omdat ze je zus is hebben jullie je worst moments van elkaar gezien. Van slechte outfits tot een té oranje spraytan; er is niets wat je zus niet van je heeft gezien. En voor die reden kunnen jullie zonder zorgen gekke dingen doen, no pressure. En dat is wel wat je wil op vakantie.

3. Oneindige outfits

Sharing is caring! Twee koffers vol en nu ontkomen jullie er beiden niet aan! Kleding gaat uitgeleend worden dus leg jezelf erbij neer. Heerlijk toch! Nu kan je eindelijk die prachtige hakken van haar aan.

4. Me-time

Als zussen weten jullie als geen ander dat je soms een time-out van elkaar nodig hebt. Iedereen heeft dat wel eens nodig, maar met je zus is er geen schaamte over als één van jullie even alleen op het dakterras wil gaan zonnen of een dutje wil doen. En mocht je toch een kleine irritatie krijgen, geen probleem, uitpraten is echt niet nodig! De irritatie is zo weer over.

5. Spontaner krijg je het niet

Maak jij ook altijd de raarste dingen als jullie met zijn tweetjes op stap zijn? De reden hierachter weten wij ook niet, maar het zal we de kracht van de zussen zijn die dit aantrekt. Des te meer reden om samen op vakantie te gaan! Want een vakantie zonder avontuur, kan je amper een vakantie noemen.

Vijf klinkt mooi, maar natuurlijk zijn er veel meer redenen. Enjoy!

Omio (GoEuro) is een platform dat je de mogelijkheden biedt om de snelste, goedkoopste en beste reismogelijkheden per trein, bus en vlucht naar duizenden plekken in Europa te vinden. Boek hier!

READ NEXT:
Deze tips wil je bekijken voordat je op vakantie gaat:
Zo zie je er godvergeten goed uit op vakantiefoto’s

Samen op reis met je lover?
Dit zijn DE 5 reistips voor stelletjes

Een comfortabele reisoutfit is wel zo fijn:
> 5 items waarmee je comfortabel op reis gaat