Zo weet je zeker dat je er écht even tussenuit moet!

Jij hebt het vast ook wel eens: gewoon he-le-maal nergens zin in. Elke dag ziet er zo’n beetje hetzelfde uit en je wilt het liefst erop uit, op avontuur of een echte uitdaging aangaan. Maar wanneer weet je nou of je daar aan toe bent? Daarom hebben wij hier voor jou de vijf tekenen dat jij er écht even tussenuit moet!

1. Je hebt helemaal nergens zin in.
Je ligt op bed en kijkt Gossip Girl al voor de tweede keer. Je vriendinnetje belt om ergens een drankje te doen in je favoriete barretje, maar zelfs daar heb je geen eens zin in!

2. Nergens ben je enthousiast over.
Alles is stom, saai en dom. Zelfs wanneer de zon schijnt, word je niet gelukkig.

3. Niks vind je meer grappig.
Gewoon helemaal niks. Lachen? Wat is dat? Je lacht zelfs niet eens om de beste grappen van je vriendinnetje. Nu gaat ze zich echt zorgen over je maken! Logisch…

4. Je bent gewoon liever helemaal alleen.
Maar dan wel veel te vaak. En te lang. Lekker niemand om je heen, dan kun je je ook niet irriteren aan andere mensen. Lekker autistisch.

5. Het gevoel van: ‘ik ben al zóóó lang niet op vakantie geweest’.
Terwijl je net een paar weken terug bent van een zonnige vakantie. Ehhh, are you okay?

Herken jij jezelf hierin? Ga op je vrije dag(en) er even lekker tussenuit. Wanneer het lekker weer is, een dagje naar het strand, uitwaaien en plof daarna in een van de loungebanken van een strandtentje. Met een goed drankje natuurlijk! Of ga met je vriendinnen in een leuke stad shoppen, it will help you out! Definitely.

Of shop hier:

[show_shopthepost_widget id=”949735″]