5 riemen die je kunt kopen als je de Gucci riem te duur vindt

De afgelopen jaren is het merk Gucci ontzettend populair geworden. De tassen, de shirts, de loafers maar vooral: de riemen. Je ziet de Gucci riem bij vrijwel ieder bekend persoon/influencer voorbij komen. Gecombineerd met een broek of juist met een jurkje. Je herkent het logo uit duizenden en dit merk staat steeds hoger op ons verlanglijstje. 

Eenvoudig, stijlvol en toch opvallend. Zo’n heerlijk groot logo dat lekker opvalt maar absoluut niet schreeuwerig is. Maar het is en blijft een trend en als je niet wil/kunt investeren in zo’n duur item, kan je waarschijnlijk in andere shops nog iets vergelijkbaars vinden. Wij zijn voor je op zoek gegaan. Mocht de Gucci riem bij dromen blijven, dan hebben wij hieronder een aantal hele leuke alternatieven.

Shop ze hieronder door op de afbeelding te klikken!

Ben jij ook zo gek op Gucci maar kun je het simpelweg gewoon niet betalen? Dan hebben wij ook voor de Gucci loafers een heel leuk budget alternatief.

Klik hier om deze te bekijken

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »