5 tips voor een nieuwe look in je slaapkamer

Soms raak je uitgekeken op het interieur van je slaapkamer en wil je het graag een update geven. Dan wil het liefst alles eruit halen en weer helemaal opnieuw beginnen. Maar dat is helemaal niet nodig met een paar kleine aanpassingen kan je een compleet nieuwe slaapkamer creëren. Weet je niet zo goed hoe? Geen probleem! Wij hebben 5 tips voor gevonden hoe jij je slaapkamer een make over kan geven.

Beddengoed

Nieuw beddengoed kan een hele verandering aan je slaapkamer geven. Koop dus een mooie nieuwe set met een paar sierkussens erbij. Dat mag natuurlijk wel in verschillende kleuren. En wat is er nou fijner dan schoon en nieuw beddengoed? Bij IKEA vind je natuurlijk genoeg verschillende soorten beddengoed. Wil je echt even iets anders? Kijk dan eens bij Cripsheets.nl.

Gordijnen

Heb jij standaard witte gordijnen? Of een simpel rolgordijntje? Met nieuwe gordijnen krijgt jouw slaapkamer direct een nieuwe uitstraling. Gordijnen maken de kamer gezellig, warm en romantisch. Koop mooie lange gordijnen die rijken tot aan de grond (scheelt je ook weer tijd en werk met vermaken).

Vintage

Vintage items doen het altijd goed om ruimtes een warme sfeer te geven. Zo dus ook voor jouw slaapkamer. Struin dus de winkels af naar kasten en accessoires. Soms zullen ze misschien een likje verf nodig hebben. Maar dat is alleen maar leuk; zo heb je iets staan wat je zelf gemaakt hebt.

Behang

Je kan de saaie muur in je kamer ook opvrolijken met behang. Om het wel rustig te houden is het wel het beste om maar één muur te behangen. Zo ligt de focus in je kamer echt op die muur. Dit geeft je kamer een enorme update.

Accessoires

Je kamer kan ook een enorme verandering ondergaan met alleen een aantal accessoires toe te voegen. Hang bijvoorbeeld een nieuw schilderij op of zet een vaas met bloemen of planten neer. Verder kun je het nog opvrolijken met nieuwe fotolijstjes, beelden of een mooi kleed.

Zo krijg jij het mooiste huis.
Waarom je je woonkamer altijd moet inrichten om dit ene item heen.

5 tips voor het inrichten van een klein appartement.

 

PHOTO CREDITS: THE STYLE FILES