5x anders combineren: de espadrille

De espadrille is één van de favoriete schoenen voor de lente en zomer. Met een espadrille kan je gewoon alle kanten op. Of je nou een stoere kledingstijl hebt of een juist vrouwelijk. Deze espadrille hoort gewoon bij iedere vrouw thuis in haar schoenencollectie.

De espadrille is veel te zien deze lente en zomer dus haal ze maar weer uit de kast. Een espadrille combineren we meestal met onze favoriete jeans en een knappe tee, maar het kan ook anders. We vertellen je graag hoe je dit doet. How to wear espadrilles? Eén paar espadrilles en vijf looks. Let op! Keep scrolling voor onze favoriete looks en espadrilles. 

1. Denim skirt

Wij halen een van onze favoriete rokjes uit de kast voor deze look: het spijkerrokje. We combineren het stoere denim rokje met een gehaakte zwart wit top, een hele toffe combinatie. Knap tasje erbij en je bent klaar voor de zomer!

2. Maxi-dress

Als het echt warm is, wil je een lekkere wijde en luchtige jurk dragen waar je het niet nóg warmer van zult krijgen. Om wat meer vorm in een maxi-dress te creëren, kun je een riem dragen om je middel. Hoedje erbij en je kan zo door naar het strand.

3. Leopard

Het is lente! Dat betekent printjes, printjes en nog meer printjes. Wat ons betreft is de dierenprint inmiddels a neutral. Ja, wij zijn er helemaal fan van. De print geeft namelijk een speelse finishing touch aan je outfit. De print mag dan ook eigenlijk niet ontbreken in je kast! 

4. All black

Een compleet zwarte outfit staat nooit mis. Het is erg classy en chic! Als je meerdere materialen met elkaar combineert in je all black outfit creëer je diepte en een nóg mooiere look. Kies voor een statement top en een zwarte skinny jeans. Je maakt deze outfit af met de juiste accessoires. 

5. Destroyed jeans

De destroyed jeans is van trend naar een garderobe staple gegaan. Onze kast zou niet meer hetzelfde zijn zonder. Deze look is makkelijk en toch lekker stoer. Combineer hem met een eenvoudige tee en een leather jacketcasual chic it, is! 

Met zonder jas naar buiten!
De leukste knits waardoor je geen jas aan hoeft deze lente

Want die witte benen worden niet vanzelf bruin!
Dit draag je op de eerste ECHTE warme dag van het jaar

Heb jij hem al in de kast hangen?
Dé print die ieder jaar weer terugkomt

En deze outfits zijn natuurlijk ook heel leuk met andere espadrilles. Dit zijn onze favorieten: