5x leukste merken voor een earparty

Earparty’s zijn al langere tijd een trend. Wij zijn hier zelf hartstikke fan van en zijn dan ook altijd op zoek naar de leukste merkjes om je earparty mee compleet te maken. We hebben de leukste merkjes voor je op een rijtje gezet.

ANNA + NINA 

Gerard Doustraat 942
Kloveniersburgwal 44
Derde Oosterparkstraat 201

Dit sieradenmerk is misschien wel één van de bekendste merken als je het hebt over eerparty’s. Deze mag dan ook niet in dit lijstje ontbreken. Van kleine minimalistische oorbellen tot mooie grote oorhangers. Ze hebben voor ieder wat wils. Zo kun jij je earparty helemaal afmaken.

Lucies Amsterdam

Sint Luciensteeg 22

Deze te leuke sieraden zijn verkrijgbaar op de website maar er is ook een fysieke winkel in Amsterdam te vinden. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van armbandjes. Daarnaast hebben ze een groot aanbod aan te schattige oorbelletjes. Ook zijn deze sieraden nog eens lekker geprijsd en dus wat minder pijnlijk voor je portemonnee.

 

All the luck in the world

Linnaeusstraat 20
Gerard Doustraat 86

Behalve een te gekke webshop, heeft All the luck in the world ook twee gezellige vestigingen in Amsterdam. Bij de vestiging op de Linnaeusstraat kan je zelfs lekker een koffietje drinken én daarnaast ook te leuke sieraden shoppen. Deze sieraden zijn overigens allemaal handgemaakt.

Overload Studios

Biggles – Middenweg 55A
Biggles – Ceintuurbaan 316
Denham Conceptstore – Prinsengracht 531
Denham Flagshipstore – Hobbemastraat 8
Denham Women’s store – Runstraat 17
Living in by Romy de Boer – Gerard Doustraat 72

Dit te leuke merk heeft geen eigen store maar is wel bij bovenstaande stores in Amsterdam te verkrijgen. Het merk is ontstaan in Amsterdam en alle sieraden worden in Italië gemaakt. Overload Studios heeft naast mooie tijdloze pieces, ook een aantal items die wat meer opvallen. Ook hier voor ieder wat wils dus.

Fashionology

Ze hebben geen fysieke winkel, maar je kunt bij de Bijenkorf hun collectie shoppen. Bij Fashionology vind je de mooiste “basics”. Geen ringetjes met gekke dieren eraan, maar items die tijdloos zijn. Minimalistisch staat bij Fashionology centraal. De sieraden zijn van goede kwaliteit en ze verkopen zelf echt gouden en zilveren sieraden.

Earparty? Zo doe je dat!
Dit zijn de állerknapste earparty’s

 

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK